PAWs united – благотворителен базар за спасяването на фермата Pazardjik Animal Welfare в бар Flip Flop

На 9 февруари в столичния бар Flip Flop ще се състои благотворителния базар PAWs united в помощ на фермата Pazardjik Animal Welfare. Събитието ще се проведе от 12:00 до 18:00 часа на любимата ни ул. „Оборище” 61, където по традиция, домакините от Flip Flop ще се погрижат за доброто настроение в приятелска обстановка за всички, които имат желание да допринесат в помощ на каузата.

Как можете да помогнете?

Като посетите ивента и дарите, сдобивайки се с цветни шалчета и аксесоари за кучета и хора от Ador Barador – шалчета с мисия и сувенири, изработени от PAW.

На ваше разположение ще са най-разнообразни аксесоари в различни размери, шарки и десени, а цялата сумата от продажбата им, ще бъде използвана за нуждите на фермата на PAW. За да подкрепите каузата не е нужно да закупувате продукти, на място ще бъдат разположени и касички на организацията.

В бара ще научите повече от представители на PAW- Pazardjik Animal Welfare, които ще разкажат подробно за дейността и мисията си за бездомните животни.

От Flip Flop напомнят, че добре дошли са и домашните ви любимци, а Лили (@Lili is baking) ще се постарае да ви е сладко с прекрасните й вкусотии, докато Цветан Пенчев и Роси Босяцка, ще се погрижат за снимките.

Trio.bg е официален медиен партньор на събитието!

PAW- Pazardjik Animal Welfare

PAW- Pazardjik Animal Welfare е млада организация, сформирана от две жени, обединени от мисията да помогнат на бездомните животни в нужда и от всички трудности, съпътстващи каузата. С общи усилия създават фермата на PAW, в която за една година преминаха над 120 кучета и 40 котки, докато намерят своя дом. В момента във фермата живеят над 60 животни. Фермата на Pazardjik Animal Welfare, е и единственото място в района на Пазарджик, където могат да бъдат приютени бездомни животни, поради липса на общински приют. Организацията наема една стара ферма и сами, чрез дарения и много средства и усилия успяват да я ремонтират и приспособят в дом за бездомни животни. Досега обектът е ползван с договор за наем, но понастоящем фермата е обявена за продажба от нейния собственик и единствения начин Pazardjik Animal Welfare да я запазят, е ако я закупят.

 

Ador Barador – шалчета с мисия

Ador Barador – шалчета с мисия е бранд вдъхновен от специалната връзка между кучетата и хората и посветен на каузата да помага на бездомни животни, които все още са в търсене на своя човек. Изработваме шалчета и аксесоари и еднакви комбинации от такива за кучета и техните хора и даряваме 25% от стойността на всеки продукт за животни в нужда. Продуктите ни участват и в благотворителни събития, в които цялата стойност от продажбата им се използва за нуждите на организации за бездомни животни. А нашето най-голямо вдъхновение – Адор – е един разноок, щур опашатко, който осиновихме преди 6 години.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.