„Завинаги ти“ на Стефана Белковска с представяне и в Лондон

5/5

След като напълни столичния PM клуб в края на ноември за премиерата на втория си роман „Завинаги ти“, Стефана Белковска заминава за Лондон, за да разкаже повече за новата си книга и зад граница.

Напомняме, че „Завинаги ти“ е продължение на дебюта на Белковска в литературата – любовния роман „Чаках точно теб“, който излезе преди година и в рамките на 12 месеца може да се похвали с цели три тиража, последният от които е по книжарниците в момента.

Във втората книга Белковска ни среща отново с добре познатите герои Анина и Джейсън, но този път край тях са красивият италиански художник Франческо, който е готов на всичко за любимата си Анина, и известната актриса Сандра, за която Джейсън е сгоден. Какво е намислила съдбата за всеки от тях, разбираме на страниците на продължението на „Чаках точно теб“.

Макар действието в „Завинаги ти“ да не се развива в Лондон, а в слънчева Тоскана, младата писателка ще представи новия си роман и пред българската общност в английската столица. Представянето на „Завинаги ти“ в Лондон е тази събота, 9 декември, от 18:00 часа в българската библиотека и кафе-книжарница „Имало едно време“.

Повече за книгата можете да научите тук.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp