„Завинаги ти“ на Стефана Белковска с представяне и в Лондон

5/5

След като напълни столичния PM клуб в края на ноември за премиерата на втория си роман „Завинаги ти“, Стефана Белковска заминава за Лондон, за да разкаже повече за новата си книга и зад граница.

Напомняме, че „Завинаги ти“ е продължение на дебюта на Белковска в литературата – любовния роман „Чаках точно теб“, който излезе преди година и в рамките на 12 месеца може да се похвали с цели три тиража, последният от които е по книжарниците в момента.

Във втората книга Белковска ни среща отново с добре познатите герои Анина и Джейсън, но този път край тях са красивият италиански художник Франческо, който е готов на всичко за любимата си Анина, и известната актриса Сандра, за която Джейсън е сгоден. Какво е намислила съдбата за всеки от тях, разбираме на страниците на продължението на „Чаках точно теб“.

Макар действието в „Завинаги ти“ да не се развива в Лондон, а в слънчева Тоскана, младата писателка ще представи новия си роман и пред българската общност в английската столица. Представянето на „Завинаги ти“ в Лондон е тази събота, 9 декември, от 18:00 часа в българската библиотека и кафе-книжарница „Имало едно време“.

Повече за книгата можете да научите тук.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp