Защо емоционалният детокс в важен?

5/5

Всеки задържа негативни емоции в себе си и ги потиска, дори несъзнателно. А трябва да си даваме възможност да ги осмислим и да се освободим от тях. В противен случай те не изчезват – натрупват се и влияят негативно върху настроението, светогледа и дори физическото ни здраве.

  • Нямате енергия и само мисълта за новата работна седмица ви стресира?
  • Изтощени сте от поредната драма в офиса?
  • Още сте ядосани и наранени след спор с близък човек?
  • Чувствате се самотни и отхвърлени?
  • Обвинявате се, че сте неуверени и нерешителни?
  • Постоянно сте под напрежение?
  • Имате проблеми със съня и тревожността?

Значи спешно ви е нужно емоционално пречистване! Именно за това пише проф. Шериана Бойл в книгата си „Емоционален детокс“ (ИК „Ера“).

В изданието Бойл представя проста система за емоционален детокс, с помощта на която ще сложите объркващите си усещания в ред и с лекота ще се справяте с всичко, което животът ви поднася. Книгата обхваща 135 различни ситуации и състояния на духа – от разочарование и безпомощност до носталгия и разбито сърце. За всеки конкретен случай са описани 7 стъпки, които да изпълните със собственото си темпо.

Емоционалният детокс отнема само няколко минути, но д-р Бойл твърди, че бързо ще усетите как редовното му практикуване ще преобрази изцяло нагласата ви и ще ви направи по-спокойни и щастливи.

Шериана Бойл е професор по психология, с богат практически опит в областта. Автор е на девет книги, които се радват на голям успех и радушен прием от публиката.

Не забравяйте, че природата също помага да се освободите от всичко, което ви е натоварило и ви пречите да живеете спокойно. Ако сте от хората, които обичат да живеят сред природата, то жилищния комплекс Камбаните Резиденшъл Парк е точно за вас 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp