Ярост, кръв и насилие в четвъртата книга на Коуди Макфейдън – „Изоставени”

Световната сензация Коуди Макфейдън продължава тъмния си разказ за специален агент Смоуки Барет и нейното призвание да възпира най-жестоките серийни убийци.

Не всичкото зло е случайно. Понякога то е отглеждано в тъмно мазе под мрачно слънце от жесток градинар с напра­вена от кост мотика.

Специален агент Смоуки Барет е специалист в преследването и залавянето на серийни убийци – най-безпощадните и кръвожадни психопати на планетата. Ноктите им често достигат Смоуки в най-съкровеното ѝ пространство, това на семейството ѝ и кръга ѝ от приближени. Тя е минала през ада, откъдето изплува по-силна и по-способна от всякога да разбере сложния и извратен свят на маниакалните убийци.

В „Изоставени” (ИК „Сиела”), четвъртата книга от световната хитова поредица на Коуди Макфейдън, на агент Смоуки Барет предстои да се изправи още веднъж лице в лице с истински изверг. Той удря прекалено близо до дома – на сватбата на нейна колега и приятелка. По време на церемонията една кола спира със свистене на гуми, а от нея е изхвърлена жена в ужасяващо състояние.

Агентите откриват, че преди осем години жената е била отвлечена и през цялото това време е била държана затворена и измъчвана. Смоуки и нейният екип се заравят в случая и малко по малко откриват ужасяващата истина – там някъде се намира изверг, който хладнокръвно държи с години своите жертви и никога не е правил и най-малката грешка.

Започнало е ново преследване. И този път Смоуки Барет ще бъде не само мишена, но и жертва.

Отново.

Поредицата на Коуди Макфейдън за специален агент Смоуки Барет бързо се превръща в световна сензация, продала над 3,5 милиона копия само в Германия. Книгите му, изследващи най-тъмните кътчета на човешката душа, ни напомнят път след път, че чудовищата не се крият под леглото. Те са в стаята. Те не живеят в сенките. Но ги носят със себе си. Чудовищата са хора – и те са сред нас.

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO