Викинги помитат едно по едно англо-саксонските кралства в новата книга на издателство “Ера”

Търсете новия роман на Матю Дж. Кърби “Орденът на асасините. Валхала. Сага за Гейрмунд” (изд. “Ера”), която е по книжарниците от 15 декември.

Средата на 9 век. Викингите помитат едно по едно англо-саксонските кралства. Роден с норвежко кралско потекло, Гейрмунд Хелокожи се насочва към бойното поле, целеустремен да се докаже като викинг и воин. По пътя си той среща митично създание. То му подарява мистериозен пръстен, който вещае едновременно огромна сила и жестоко предателство.

Гейрмунд постепенно се изкачва в редиците на великата армия на крал Гутрум. Той ще трябва да заложи на цялата си хитрост, за да преодолее множеството изпитания, които го очакват в опустошената от войната земя. Докато се бие наред с групата си лоялни воини, Гейрмунд скоро ще се изправи пред конфликт, древен колкото самите богове.

            От серията досега са издадени: “Ренесанс”, “Братството”, “Тайният кръстоносен поход”, “Прозрение”, “Възмездие”, “Черният флаг”, “Единство”, “Подземен свят” , “Произход. Пустинна клетва” и “Одисея”.

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO