„Венециански загадки“ в преследване на „Изгубеният Монтеверди“

5/5

Издателство „Ера“ ни повежда на шеметно пътешествие до любимата ни Венеция в новата си книга с автор Филип Гуин Джоунс „Изгубеният Монтеверди“!

Ежегодният карнавал в Града на гондолите е в разгара си и улиците са претъпкани с маскирани хора. Но празничната атмосфера бързо се помрачава. По време на смайващо представление в операта „Ла Фениче“ в една от ложите е намерен убит мъж. А в портмонето му е открита визитка, която ще промени нечий живот.

Нейтън Съдърланд не иска нищо друго, освен да прекара рождения си ден, слушайки любимата си опера. Плановете му се променят драстично, когато разбира, че лично е замесен в разследването на убийство.

Мистерията около убития мъж отвежда Нейтън по следите на изгубената опера на Монтеверди. Започва надпревара на живот и смърт из улиците на Венеция, които изглежда крият много опасности…

Филип Гуин Джоунс живее в Италия заедно със съпругата си. Обича кулинарията, изкуството, класическата музика и операта. Неговите романи с венециански загадки бързо се превръщат в бестселъри.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp