„Вълна от намаления за морски приключения” – благотворителна разпродажба на Книжарници Сиела в Театър София утре!

5/5

За трета поредна година Книжарници Сиела организират благотворителна разпродажба на Открита сцена на Театър София! „Вълна от намаления за морски приключения” ще се състои тази събота, 15 юни, от 10:00 до 19:00 часа с вход свободен през целия ден.

Стоките в разпродажбата ще са на цена от 1 до 30 лева и въпреки че са в нарушен търговски вид са напълно годни за употреба. Екипът ни потвърждава това от първо лице, след като миналите два пъти се обзаведохме с няколко торби с ценни и скъпи книги на символични цени.

Този път каузата, за която ще бъдат дарени събраните средства, е летният лагер на ParaKids, предназначен за деца с увреждания, деца в норма и техните семейства. Целта на лагера е да даде равен достъп и възможност на децата с увреждания (аутизъм, тежки физически увреждания, незрящи) да изпитат емоцията от двигателни активности и спорт в планината, сред природата, заедно с приятели и семейство.

Освен разпродажбата, на Откритата сцена на Театър „София” през целия ден ще има забавления и изненади. Ето я и съпътстващата програма на събитието:

11:30 ч. Концерт с HighLight Singing Academy
15:00 ч. Игри с ParaKids
16:30 ч. Творческа работилничка рисуване на шапки, торби, чаши и др. със Sharpie и Креативна рисувателна работилничка „ШиШарка“

Партньори: Театър „София”, Промяната, ParaKids, Креативна работилничка „ШиШарка“, HighLight Singing Academy, Staedtler.

Повече за благотворителната разпродажба можете да научите тук.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp