В Тенерифе лятото изглежда, че е без край …

Ако мислите че Тенерифе е просто още един остров, където ще може на плажа да настаните своята кърпа на която ще се излежавате цял ден, то тогава със сигурност ще ви изненада ярка цветовата гама на курорта.
Разположен в Атлантическия океан, като най-големият от седемте Канарски острови недалеч от крайбрежието на Африка, Тенерифе се смята за една от най-популярните дестинации за европейците.

А надеждата да привлекат колкото е възможно повече посетители, Тенерифе постоянно обмислят нови дейности и атракции, в които всеки ще може да намери по нещо точно според своя вкус, но и бюджет. Но този остров изобилства и с красотата на природата, красиви пейзажи и приятния въздух.

Тенерифе е отдавна известен като идеалното място за семейна почивка. Поради това всички изключително много искат  и препоръчват Тенерифе като добра среда за почивка, където можете да доведете и децата си. По-голямата част от хотелите в своята оферта имат и организирана целодневно анимационни програма, която ще задържи вниманието на детето, а на вас ще ви осигури спокоен ден само за вас.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.