Уъркшоп „Умни пари” със Стойне Василев – за по-успешно управление на личните финанси

Независимият финансов консултант и създател на сайта SmartMoney.bg ще представи книгата си и ще ви посвети в света на личните финанси.

Колкото и да не ви се вярва, няма тайна на богатите и основните принципи на личните финанси са прости, а независимият финансов консултант и автор на първия джобен финансов наръчник Умни пари Стойне Василев е готов да ви помогне в повишаването на вашата финансова култура за по-добро управление на собствените доходи.

Заповядайте на 19 септември 2018 г. от 19:00 ч. в зала „София” Гранд Хотел София, където авторът ще представи книгата Умни пари – твоят наръчник по лични финанси и инвестиране в България и ще ви посвети изцяло в света на личните финанси.

Този уъркшоп е за вас, ако:

  • Искате да повишите финансовата си грамотност
  • Искате да определите ясни и конкретни цели
  • Искате парите ви да не стоят на банков депозит с 0.1% лихва на година, а да работят здраво за вас
  • Искате да разберете кои са основните активи, в които може да инвестирате, дори с малки суми

Входът е свободен, a линк към FB събитието може да откриете тук: https://www.facebook.com/events/286575151892776/

„Умни пари“ не е от типа четива „Как да станем милионе­ри, докато спим“. Тя не дава готови решения, а по-скоро кани читателя на един приятелски разговор, който ще се превърне в  практически наръчник в инвестирането в България.

Тя няма да ви научи как да забогатеете, без да правите нищо, но ще ви даде практични съвети за управление на личните ви финанси, ще ви помогне да развиете правилни навици и да повишите финансовата си грамотност. Защото се оказва, че много често едни от най-важните уроци не са свързани само с парите, а са основни умения.

Стъпка по стъпка, финансовият успех и мечтите за по-добър живот се оказват възможни!

Стойне Василев е независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайта за лични финанси SmartMoney.bg, както и председател на УС на Българска асоциация на личните финансови консултанти. Освен автор на книгата „Умни пари“, Стойне е създател на първата в България Академия по лични финанси и инвестиране, която има вече 6 поредни издания. Неговата мисия е да помогне на 1 милион българи да повишат финансовата си грамотност и да живеят по-добре.

Интервюто ни със Стойне можете да прочетете тук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.