Независимият финансов консултант и създател на сайта SmartMoney.bg ще представи книгата си и в града на тепетата.

Колкото и да не ви се вярва, няма тайна на богатите и основните принципи на личните финанси са прости, а независимият финансов консултант и автор на първия джобен финансов наръчник „Умни пари” Стойне Василев е готов да ви помогне в повишаването на вашата финансова култура за по-добро управление на собствените доходи.

След като „Умни пари” се превърна в една от най-продаваните книги за последните няколко месеца, а софийската премиера събра над 300 души, които искат да повишат финансовата си грамотност, Стойне Василев ще представи книгата и в Пловдив.

Заповядайте на 13 октомври 2018 г. от 18:30 ч. в Дом на културата „Борис Христов”!

Този уъркшоп е за вас, ако:

  • Искате да повишите финансовата си грамотност
  • Искате да определите ясни и конкретни цели
  • Искате парите ви да не стоят на банков депозит с 0.1% лихва на година, а да работят здраво за вас
  • Искате да разберете кои са основните активи, в които може да инвестирате, дори с малки суми

Входът е свободен, a линк към FB събитието може да откриете тук:

https://www.facebook.com/events/1080971112064451/

„Умни пари“ не е от типа четива „Как да станем милионе­ри, докато спим“. Тази книга не дава готови решения, а по-скоро кани читателя на един приятелски разговор, който ще се превърне в  практически наръчник в инвестирането в България.

Тя няма да ви научи как да забогатеете, без да правите нищо, но ще ви даде практични съвети за управление на личните ви финанси, ще ви помогне да развиете правилни навици и да повишите финансовата си грамотност. Защото се оказва, че много често едни от най-важните уроци не са свързани само с парите, а са основни умения.

Стъпка по стъпка, финансовият успех и мечтите за по-добър живот се оказват възможни!

Стойне Василев е независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси SmartMoney.bg, както и председател на УС на Българска асоциация на личните финансови консултанти. Освен автор на книгата „Умни пари“, Стойне е създател на първата в България Академия по лични финанси и инвестиране, която има вече 6 поредни издания. Неговата мисия е да помогне на 1 милион българи да повишат финансовата си грамотност и да живеят по-добре.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.