„Цвят от глухарчета” – дебютният сборник с разкази на Олга Клисурова – с премиера на 29 юни в Dada Cultural bar

Председателят на Сдружението с нестопанска цел „Пътуващите книги на Стара Загора” Олга Клисурова дебютира на литературната сцена, като автор с книгата „Цвят от глухарчета”. Сборникът съдържа 16 разказа, посветени на живота, любовта, болката, разочарованията и надеждата.

Официалната премиера на книгата е насрочена за 29 юни (петък) от 18:30 часа в софийския Dada Cultural bar (ул. „Георги Бенковски” 10). На събитието Клисурова и онлайн предприемачът (и автор на романа „Летящата планета” и сборника с разкази „Да мечтаеш отвъд”) Александър Ненов ще си говорят за това може ли добрият читател да стане автор, има ли с какво да ни изненада и дали наистина количествените натрупвания могат да доведат до качествени изменения.

Олга Клисурова е родом от Стара Загора, където живее, работи и безотказно допринася за развитието на българската литература с непрестанните гостувания на автори, които организира в качеството си на председател на Сдружението с нестопанска цел „Пътуващите книги на Стара Загора”. Философ по образование, Олга Клисурова е динамична натура, чийто живот е обвързан вовеки с книгите и четенето. Сборникът „Цвят то глухарчета” е първата й книга.

Олга Клисурова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.