Третото издание на Macedonia 4×4 Trophy обещава много адреналин и високо екстремни преживявания

Macedonia 4x4 Trophy 2017

На 26, 27 и 28 октомври в македонския град Прилеп ще се проведе третото издание на международното офроуд състезание Macedonia 4×4 Trophy, което дава сериозна заявка за истински зрелищни изпълнения и обещава адреналин в големи дози както за участниците, така и за зрителите. За това гарантират не само доста тежките условия, обещани от организаторите от Офроуд клуба в Прилеп, а и промяната в продължителността на надпреварата и общата дължина на трасетата в различните класове.

Macedonia 4×4 Trophy 2017

За разлика от Macedonia 4×4 Trophy 2017, тази година офроуд състезанието, което се провежда в местността Старо Лагово край Прилеп, е тридневно и започва ударно с 4-часов нощен преход в петък вечер. В събота екипите ще трябва да изминат разнообразни по дължина и трудност трасета, осеяни с различен брой екстреми, съобразени според класовете – Adventure, Trophy и Hard trophy. В неделя „оцелелите“ до третия, финален ден от Macedonia 4×4 2018 ще се съревновават в специално обособените зони, отново разделени по трудност според съответния клас.

Macedonia 4×4 Trophy 2017

И тази година в Macedonia 4×4 Trophy ще вземат участие представители на офроуд шампионатите на Македония, България, Сърбия, Гърция, Албания, Черна гора и Косово. До момента за състезанието са се регистрирали повече от 50 автомобила в трите състезателни класа Adventure, Trophy и Hard trophy и над 200 автомобила в туристическия клас, чийто представители ще имат възможността да се насладят отблизо на офроуд зрелището, придвижвайки се с джипове по дългото близо 55 км трасе.

Панчо Чупаркоски

Организатор на Macedonia 4×4 Trophy е Офроуд клуба от Прилеп с председател Панчо Чупаркоски, а от българска страна заслуги има Стефан Стояновски, който е многократен победител в редица състезания у нас, шампион на Bulgarian 4×4 extreme 2016, две поредни години – през 2017 и 2018 г. – е трети в престижното и особено тежко състезание RFC Balkans (надпреварата Rainforest Challenge на Балканите) и др.

Стефан Стояновски

Ако още се чудите какво да правите в последния уикенд на октомври, посетете Macedonia 4×4 Trophy и със сигурност ще останете доволни от преживяването.

Macedonia 4×4 Trophy 2017

„Само тези, които ще рискуват да отидат твърде далеч, могат да разберат колко далеч всъщност могат да отидат.“

Т.С. Елиът

снимков материал: Емилия С. Николова

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.