Театрална къща Вива Арте отбелязва своя десети рожден ден през есента на 2018 г.!

фотограф: Даниел Рашев и I AM Studio.

През есента на 2018г. театрална къща Вива Арте отбелязва своя рожден ден – 10 години от създаването на един от най-успешните частни театрални продуценти в България. От Вива Арте са избрали да отбележат празника си по най-добрия начин, който познаваме: като представят пред публиката любовната комедия „Горещо“.

„Горещо“ от Жозиан Баласко е постановка на Асен Блатечки с участието на Милена Маркова, Калин Врачански, Невена Бозукова, Стефан Иванов и самия Асен Блатечки. Сценографията и костюмите са на Мартина Варийска, а дизайнът е на Марина Додова. Фотограф е Даниел Рашев, а преводът на текста е на Светлана Панчева.

„Горещо“ от Асен Блатечки

Всичко е въпрос на химия. Едва ли някой не е чувал за феромоните и притегателната им любовна сила, но героите в горещата комедия на Жозиан Баласко се оказват изцяло подвластни на непреодолимото им въздействие.

Силно контрастните и запомнящи се персонажи в „Горещо“ са и неустоимо привлекателни. Те са заклещени в ограниченото пространство на един парижки апартамент, който се превръща в бойно поле на безкрайни любовни разминавания и недоразумения. Склонни към буйни излияния,  героите в представлението са като деца: плачат, смеят се, крещят, преструват се и лъжат с привидна лекота.

фотограф: Даниел Рашев и I AM Studio.

Вече 10 години театрална къща Вива Арте създава само качествен театър, който грабва сърцето и ума. Тяхната публика обединява онази интелигентна част от обществото в България, която оценява способността на постановките им да разсмиват, но и да разплакват; да разтоварват от напрежението на ежедневието, но и да предизвикват зрителя да мисли, да разсъждава над сериозни, понякога екзистенциални, но винаги много човешки проблеми.

Равносметката е 12 успешно поставени представления, хиляди пропътувани километри, стотици озарени театрални зали и безброй безкрайни аплодисменти.

Коментарът на екипа на Вива Арте е:

БЛАГОДАРИМ на нашата публика за безкрайната, отдадена и топла подкрепа – стигнахме до тук, благодарение на вас!Ще отпразнуваме нашата годишнина както си знаем и ни харесва – щуро и горещо! Каним всеки наш зрител, фен и приятел да се присъедини – след премиерата си в гр. Бургас и гр. София, представлението „Горещо“ ще се играе редовно на сцените на всички големи градове в България.

„Горещо“ от Асен Блатечки

ПРЕМИЕРНИТЕ представления можете да гледате на:

19 септември в Драматичен театър „Адриана Будевска“, гр. Бургас

14 октомври в Открита сцена „Сълза и смях“, гр. София

19 октомври в Открита сцена „Сълза и смях“, гр. София

фотограф: Даниел Рашев и I AM Studio.

 

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.