Театър “Българска армия” с подарък за влюбените на Свети Валентин

За поредна година Театър “Българска армия” подарява театър на влюбените.
Дълги години любимата за публиката инициатива “с целувките”, когато целувайки любимия човек на касата на театъра печелиш като подарък един билет за двама, беше запазена марка за Театър “Българска армия”. Извънредната ситуация през последната година промени не само броя на зрителите в театралните зали, но и броя на целувките и прегръдките между хората. Едно нещо обаче със сигурност няма да се промени – традиционният подарък за влюбените, който театърът поднася за 14 февруари.
Тази година отново влюбените в театъра влизат в театъра с един билет, като на 14 февруари всички закупени билети за спектаклите в театъра ще са на половин цена. Единственото условие е да се изпрати снимка с л’бим човек пред Театър “Българска армия” и подаръкът е сигурен!

На самия 14 февруари всеки билет ще е придружен и с още един подарък – “Валентинка с театрално послание”. Любими любовни цитати от спектаклите на театъра ще напомнят на влюбените онези класически фрази от велики автори, които оживяват на сцената на Театър “Българска армия” не само на Свети Валентин.