Театър „Българска армия“ отваря врати с готовност да върне усмивките на своите зрители след дългата раздяла

5/5

След дългите месеци на раздяла със зрителите, Театър „Българска армия” отваря врати с най-хитовите комедийни заглавия от своя репертоар.

В знак на огромна благодарност за търпението, доверието и любовта на публиката, трупата на театъра обещава истински маратон от усмивки, опустошително забавление и невероятни емоции.

Дългоочакваната среща със зрителите в театралния салон стартира с комедията, която вече няколко години изпълва театралните салони из цялата страна със смях и нестихващи аплодисменти – „Черна комедия”. А актьорите от спектакъла „Кафе с претенции” ще посрещнат най-нетърпеливите приятели на театъра, на откритата сцена в София Тех Парк, готови да върнат отново усмивките на лицата им, след напрегнатите месеци.

В летния маратон, с който Театър „ Българска армия” ще посрещне своята публика са включени още от любимите на зрителите комедии: „Арсеник и стари дантели”, „Ножица-трепач”, „Много шум за нищо”, „Швейк”, „Секс, наркотици и рокендрол”, „Колко е важно да бъдеш сериозен”, „Да разлаем кучетата”.

Още с отварянето на Театър „ Българска армия”, ще стартират и спектаклите в любимото на театралната публика пространство – Камерна сцена „Миракъл”, където едни от най-обичаните актьори ще представят: „Една нощ с теб”, „Вкус на мед” и „Любов, любов, любов”.

И ако до преди дни театрите бяха сред най-тихите и тъжни места, то от юни Театър „ Българска армия” отново ще върне живота в театралния салон, връщайки усмивките на своите зрители, с благодарност за търпението, доверието и любовта, в дългите месеци на раздяла.

Работното време на касата на Театър Българска армия е всеки ден от 9:00 до 19:00 часа.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp