Театър „Българска армия” открива сезона в Деня на София

5/5

На 17 септември (събота) театър „Българска армия” празнува Деня на София и отваря вратите си за новия театрален сезон! Официалното откриване ще постави доайенът на българския театър Васил Михайлов със спектакъла „Енигматични вариации” в сцена-клуб „МаксиМ“. На Голяма сцена зрителите ще се забавляват с хитовата комедия „Ножица-трепач“, която вече 18 години радва театралната публика.

Първите премиерни спектакли ще бъдат през ноември и ще срещнат зрителите на театъра с героите на Самюъл Бекет от легендарната пиеса „В очакване на Годо“, както и персонажите от комедията, която Молиер определя като „най-мрачна, но най-умна“ – „Мизантроп“.

Театър „Българска армия” очаква с нетърпение да отбележи и един рекорден театрален юбилей, който е уникален сам по себе си и за който няма конкурент в световната театрална история – 30 години спектакъл, игран в един и същи актьорски състав: „Секс, наркотици и рокендрол“!

Екипът на театъра отправя послание към нас:

Докоснете се до магията на театъра и празнувайте Деня на София с

Театър Българска армия! Нека заедно поставим началото на един театрален сезон, изпълнен с вълнуващи предизвикателства и незабравими срещи с любимите актьори от трупата на театър Българска армия!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp