Театър “Българска армия” очаква първите си зрители след дългата раздяла

Дни преди първата среща с публиката, целият актьорски състав премина през PCR тест

        След месеци на раздяла със зрителите, трупата на Театър „Българска армия” се готви за своите първи представления. Наред с репетициите на спектаклите, съобразени и адаптирани към новите правила, в театъра тече подготовка за посрещането на първата публика. С оглед на сигурността и безопасността както на зрителите, така и на всички актьори, служители и техните семейства, ръководството на Театър „Българска армия” с помощта на Военномедицинска академия и лично на Генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски, осигури PCR тест за целия актьорски състав.

        Ясни правила при влизане и излизане на зрителите, ще гарантират тяхното настаняване. На входа на залата са обособени кътове с дезинфектант за публиката. Фоайетата, сцената и зрителната зала ще бъдат дезинфекцирани преди и след всяко представление. По предписанията на РЗИ, носенето на маски в театъра е задължително.

       Първата среща с публиката е на 6 юни (събота), със спектакъла който само за няколко месеца се превърна в най-търсеното заглавие от софийския театрален афиш – „Кафе с претенции”. Актьорите от спектакъла  – Иван Радоев, Юлиян Вергов и Моню Монев ще са първите, които ще посрещнат най-нетърпеливите приятели на театъра на Лятната сцена на София Тех Парк, с готовност да върнат отново усмивките на лицата им, след напрегнатите месеци.  

      Дългоочакваната среща с публиката в салона на Театър „Българска армия”, ще бъде на 9 юни (вторник) с комедията „Да разлаем кучетата“, която вече няколко години изпълва театралните зали из цялата страна със смях и нестихващи аплодисменти, породени от пословичното българско остроумие и чувството за хумор на забавните герои в едно „голямо село”. Като провокация към зрителите, режисьорът Иван Урумов и актьорите в спектакъла Иван Налбантов, Стефка Янорова, Георги Кадурин, Анастасия Ингилизова, Веселин Анчев, Тигран Торосян, Асен Кобиларов, Милен Миланов, Мирослав Пашов и Борислав Стоилов, умело вплетоха в сюжета на комедията и темата за коронавируса и носенето на маски.

      С благодарност за търпението, доверието и любовта на публиката, в дългите месеци на раздяла, Театър „Българска армия” обещава много смях и забавление, в летните месеци.

Театър „Българска армия” благодари на София Тех Парк за съпричастността и подкрепата!