„Светулки Run” – или как да тичаш с челник в тъмното

Вдъхновени от спорта и позитивните му сила и енергия, нашите приятели от Софийски планински клуб канят всички желаещи на благотворително бягане на 1 октомври (вторник) от 19:00 часа в Борисовата градина в София. Инициативата „Светулки Run“ има за цел да подкрепи хора със зрителни увреждания.

По време на последното издание на „Светулки Run“ Софийски планински клуб успява да събере повече от 3000 лв., които биват дарени на Фондация „Синергиа“, чиято мисия е да подобрява качеството на живот на незрящи хора. С това събитие Софийски планински клуб се включва в закупиването на техническо оборудване за по-лесно придвжижване на незрящии хора в градски условия.

Трасето за бягането на 1 октомври в Борисовата градина е с дължина 5 км, а стартът е на легендарното езеро „Ариана“. Всички участници трябва да бъдат с челници или друг вид светлини, не само за да виждат по-добре в тъмното, а и в подкрепа на събитието с неслучайно избраното име: „Светулки Run”.

Участниците, желаещи да покрепят каузата, трябва да направят дарение от 10 лв на място, като при желание, всеки е добре дошъл да дари и по-голяма сума. Всички събрани средства ще бъдат предоставени на Фондация „Синергиа“

Програма:
19:00-19:50 – Регистрация на място и заплащане на такса.
20:00-20:45 – Бягане по маркирано трасе.
20:45-21:30 – Свободна програма и възможност за запознаване с каузата на хората със зрителни увреждания.

Повече за събитието може да намерите тук.

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO