Стефана Белковска представи новия си роман „Любов в Хавана” на цветно латино парти в клуб РМ в София

снимка: Hil!fe, Емил Колев

Едва половин година след премиерата на последния си роман – „Остани”, Стефана Белковска зарадва читателите си с нова среща, с която отбеляза подобаващо началото на лятото! Поводът бе премиерата на иновативната новела „Любов в Хавана”, която излезе преди броени дни с логото на издателство „Потайниче”. Домакини на събитието отново бяха клуб РМ в София, които за пореден път спазиха обещанието си за щур купон и незабравими преживявания. Клубът бе превърнат в цветна сцена на латино фиеста, която стартира точно в 19:30 часа, когато Стефана вече посрещаше лично своите гости на фона на нежна кубинска бачата и екзотични пейзажи, прожектирани на видео стената в PM, a коктейли Мохито, предоставени специално от Авенди, очакваха всеки гост още на входа.

снимка: Hil!fe, Емил Колев

Събитието бе открито точно в 20:30 часа от Антъни Стоянов и Жанина Гюджукова, които изпълниха своя танц в горещи латино ритми и сред бурните аплодисменти на публиката. Веднага след тях на сцената се качиха водещата Вяра Атова и самата Стефана, чийто усмивки не слязоха от лицата им през цялата вечер. Импровизираният сценарии, за който Стефана сподели, че е бил идея на Вяра още от предишното представяне, поведе гостите из своеобразно пътешествие, разказващо за идеята за създаването на „Любов в Хавана” и тайничко надникване в сюжета на книгата.

снимка: Hil!fe, Емил Колев

Откъс от новелата прочете младата актриса Анна-Мария Николаева, която дори се разплака накрая на изпълнението си. Стефана сподели, че има ясни планове за нов роман, който ще бъде изцяло в нов жанр и ще отведе читателите на ново място някъде по света, но въпреки опитите на Вяра и на публиката да отгатнат кое е това място, никой не успя. Самата Стефана сподели, че все още не е посетила въпросната дестинация, но ще го направи скоро, за да почерпи повече вдъхновение и, както обикновено, да е конкретна в описанията на топосите в книгите си.

снимка: Hil!fe, Емил Колев

Малко преди Антъни и Жанина да излязат за своя втори танц, Стефана благодари на всички гости и организаторите и пожела на читателите си да бъдат благодарни за всеки ден и всеки слънчев лъч, да обичат и да се радват на живота и да се усмихват винаги. Леката енергия и веселото настроение продължиха да се носят във въздуха и след впечатляващия танц на Антъни и Жанина, като последваха още множество снимки и широки усмивки, докато Стефана разписваше книгите за своите почитатели, които по стар обичай, се бяха наредили на опашка, за да си поговорят с писателката.

снимка: Hil!fe, Емил Колев

Любов в Хавана” е новата новела на Стефана Белковска, издадена в удобен, джобен формат, подходящ за всяка почивка и зареждащ читателите с много слънце, музика и любов.  В допълнение романът е на изключително достъпната цена от 8,99 лв. и може да се намери във всички книжарници, онлайн, както и на страницата на писателката.

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.