SoDoggy, vol.3 – или как едно шалче може да донесе чувалче с храна

5/5

На 20 октомври (неделя) между 12:00 и 18:00 часа сред уюта на зелената къща на SOHO (ул. „Искър“ 4) за трети пореден път ще имате възможност да се включите в благотворително събитие в помощ на над 300 четириноги приятели от приюта „Фермата“ на Animal Rescue Sofia.

Организаторите от коуъркинг пространството с уютна атмосфера  SOHO Sofia и Ador Barador се обединват в кампанията с цел да се наберат средства за храна на животните.

Animal Rescue Sofia ще разположи от касичките си, като срещу всяко дарение ще получите сертификат и безалкохолна напитка от домакините. Ясно е, че кучетата са повече от добре дошли, като на място ще ги очакват вода и сърдечни ласки.

По време на събитието ще можете да се запознаете отблизо с работата на изключителните хора от „Фермата“ на Animal Rescue Sofia, които вече 9 години помагат на стотици бездомни животни да загърбят страданието на улицата за сметка на изпълнен с любов дом. Ще можете да изберете и сред десетки различни шалчета за кучета и хора в цветни и класически десени, както и аксесоари на цената на чувалче с храна от 17 кг. – 34 лв.

Всички събрани средства ще бъдат използвани за нуждите на приют „Фермата“.

Повече за събитието може да намерите тук!

Защото заедно променяме света към по-добро!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp