SILVERCOURT.BG със сладък жест по повод рождения си ден към всички свои клинети до края на юни

5/5

Известният онлайн магазин за маркови бижута си партнира с датския бранд за безглутенови бонбони от лакриц с шоколад Lakrids by Bülow, за да почерпи своите клиенти за рождения си ден!

Обновеният онлайн магазин silvercourt.bg празнува рождения си ден по специален начин – като черпи своите клиенти с уникалните безглутенови бонбони на Lakrids by Bülow. До края на месец юни към всяка поръчка от сайта на SiLVER COURT ще бъдат изпращани различни вкусове от датските гурме лакрицови бонбони, които да направят деня на всеки клиент по-сладък.

Успоредно с това, за своя празник silvercourt.bg раздава и подаръци в Инстаграм. В рамките на 4 поредни седмици от рождения си ден, 14 юни, до 7 юли сайтът организира на своя профил 4 различни IG giveaway, които включват комплекти с интересни изненади от част от брандовете, които се предлагат в сайта и тематична кутия бонбони Lakrids by Bülow. Първият подарък в IG giveaway-а тази седмица е талисман Pandora от колекция „Лято 2022“ под формата на лимонов резен и кутия MELLOW YELLOW – лакриц с бял шоколад и лимон, който е и най-новият лимитиран вкус на бранда за лакриц за лято 2022. Следват и още приятни изненади за рождения ден на silvercourt.bg, така че следете профила им в Инстаграм и поръчвайте бижута от сайта.

За да се включите в игрите влезте тук.

Верига магазини SiLVER COURT е основана през 2016 г. и днес разполага с онлайн магазин и 5 физически обекти в София, Варна и Стара Загора, в които работят над 30 професионални консултанти. Както в бутиците, така и в сайта на SiLVER COURT ще откриете широка селекция висококачествени дамски и мъжки бижута от най-новите колекции на марките Pandora, Thomas Sabo, UNOde50, Ti Sento Milano, Bliss и Blush. Silvercourt.bg е и единственият сертифициран онлайн магазин на територията на България, който предлага Pandora.

Lakrids by Bülow е пионер в сладкарската категория на гурме лакрица. От самото си основаване през 2007 г. в Дания марката се слави с вискокачествените си сладкарски изделия, в чиято основа е коренът от женско биле (Glycyrrhiza glabra или „сладък корен“) в комбинация с фин млечен, бял, черен или дулсе де лече шоколад. Днес Lakrids by Bülow работи с корпоративни клиенти като Emirates Airlines и разполага с над 25 обекта в Дания, Швеция, Финландия, Норвегия, Германия и ОАЕ, както и с 2000 ритейл партньори на 46 пазари по света. От края на 2021 г. безглутеновите лакрицови бонобни на Lakrids by Bülow се предглат и в България – в красивия им бутик в The Mall, където можете да дегустирате на воля.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp