Шесто преработено и допълнено издание на „Административен процес” от проф. д-р Кино Лазаров и проф. д-р Иван Т. Тодоров

В луксозното издание с твърди корици се разглеждат последните изменения в  законодателството ни  към края на септември 2018 г.

„Административен процес” от проф. д-р Кино Лазаров и проф. д-р Иван Т. Тодоров  излиза в шесто преработено и допълнено издание с твърди корици.

„Административен процес” е най-пълният и достъпен учебник, отразяващ действащото ни законодателство към края на септември 2018 г. Обхванати са стотиците промени в АПК през 2018 г. Съобразени са промените в редица закони, вкл. в Закона за нормативните актове, в Закона за административните нарушения и наказания, Закона за управление на средствата от европейските структурни и инвестиционни фондове и мн. др. Направени са и съществени изменения в областта на административното наказване, на общите административни актове и редица други.

Наред с важни теоретични въпроси са разгледани и множество интересни за практиката проблеми, разглеждайки критично много от най-новата съдебна практика, в т.ч. тълкувателни решения и актове на Върховния административен съд от 2018 г. Включени са и решения на Конституционния съд, Съда на Европейския съюз и Съда за защита на правата на човека в Страсбург.

В „Административен процес” за пръв е отделено специално внимание и на съотношението между националния административен процес и европейския административен процес.

Уникалният код, включен във всяко едно издание,  позволява достъп до пълния текст в електронен вариант, а съдебните решения и нормативните актове са маркирани.

Учебникът е подходящ, както за бъдещите юристи, така и за практикуващи в областта на правото.

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.