Шекспир оживява в книжарница Сиела–Ректората

Само 2 месеца след като излезе сборникът „Любовни истории” Иво Сиромахов издухва праха от класиката и съживява не кой да е, а самия бард на английската литература – Уилям Шекспир  –  в романа си „Шекспир 3D”. И ако историите напомняха театрални пиеси, в „Шекспир 3D” (ИК „Сиела”) театрално-любовният сюжет следва естественото си продължение.

В малък български провинциален театър ре­петират Ромео и Жулиета. Застаряващи актьори, надут режисьор, лоша постановка. Но този път нещата са различни. Шекспир няма да допусне безсмъртната му трагедия да бъде про­валена за пореден път. Бардът решава да вземе участие… и духът му се появява зад кулисите и се намесва в играта, за да я спаси. И той не е единственият. Когато Адолф Хитлер, Че Гевара, Никола Тесла и Зигмунд Фройд също се набъркват в невероятното българско съвремие, гибелните звезди на младите веронци ги очаква спектакъл, какъвто не са си и представяли…

За всичко това читателите на Сиромахов ще могат да разберат подробности още на 13 април, когато е премиерата на романа „Шекспир 3D”. Авторът е обещал специален гост на представянето на книгата и е повече от сигурно, че появата му ще е незабравима. Мястото е една от най-уютните книжарници в София – „Сиела–Ректората”, а часът е 19:00.

Малко преди премиерата на 13-и Иво Сиромахов ще вземе участие и в кампанията „Аз игрА-Я със Сиела”, която издателството започна с цел популяризирането на детското четене. Този петък, 8 април в книжарница „Сиела–Витоша” Сиромахов ще чете на деца своя приказка, които предстои да бъде издадена в сборник с детски приказки до края на тази година. Началният час е 18:00  – заповядайте!

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.