„Сардиния – люлката на щастието“ според Хенинг Клювер

5/5

Отдайте се на блажена почивка в Сардиния – един скъпоценен камък насред Средиземно море – с новата книга на издателство „Ера“!

В увлекателната си нова книга „Сардиния – люлката на щастието“ Хенинг Клювер ни кани на незабравимо пътешествие, развеждайки ни из най-живописните кътчета и тайни пещери в Сардиния. Писателят ни запознва с модни дизайнери и награждавани автори, разказва за архитектурата, зашеметяващите фестивали и традиции в това изумително средиземноморско райско кътче, както и за кулинарните изкушения, които ни очакват там.

Островът се отличава от всеки друг с пъстротата и разнообразието си – от университетското градче Сасари, превитите от вятъра дъбови гори на север, красивите плажове на запад или овчарските планински селца във вътрешността, до изумруденото крайбрежие Коста Смералда на изток, богатите маслинови горички в равнините и палмовите дръвчета на юг в Каляри…

Настанете се удобно с чаша вино и се насладете на изящния разказ на Клювер за този остров на копнежа!

Хенинг Клювер пише за различни страни. Автор е на десет книги, сред които „Италия отвъд клишетата“. Съпругата му е родом от Сардиния.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp