Съли Ерна се среща с феновете на книгата му ден преди концерта на Godsmack в София

снимка: Антон Кръстев

Събитието бе посветено на автобиографията на популярния рок певец – „Пътищата, които избираме”!

Няколко месеца след като на българския пазар се появи „Пътищата, които избираме“ – автобиографията на фронтмена на култовата група Godsmack Съли Ерна – почитателите на книгата имаха възможност да се срещнат с човека, който определя България за свой втори дом!

снимка: Антон Кръстев

На 29 март 2019 г. от 18:00 ч. в столичния клуб „Терминал 1”, ден преди концерта на Godsmack в „Арена Армеец”, издателство „Сиела” организира специално събитие, на което музикантът представи българското издание и ще раздаде автографи.

По този начин издателството стартира нова своя инициатива –  „Сiela Unplugged”, която ще включва тематични вечери, обединяващи литературата с киното, музиката и театъра и доказващи, че домът е там, където са книгите.

снимка: Антон Кръстев

„Пътищата, които избираме“ беше представена от нейния преводач – популярния журналист и радио водещ Елена Розберг, а Съли поздрави феновете на книгата и подчерта, че всеки път, когато е в България, се чувства на място! С усмивка той подписа абсолютно всяко копие на мемоарите си с персонален поздрав към притежателя им.

В края на вечерта 150 души си тръгнаха щастливи от клуб „Терминал 1“ в очакване на концерта на следващия ден!

снимка: Димитър Алексов

В своята необикновена и болезнено откровена автобиография Съли Ерна разказва за трудния път към славата, пълните зали и платинените албуми.

снимка: Димитър Алексов

Той описва живота си преди Godsmack и пътя, който е трябвало да измине, за да се измъкне от един свят на насилие, наркотици, престъпност и алкохол. Тази книга е разказът на човек, правил много грешки през живота си – някои от които почти фатални.

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.