Съли Ерна се среща с феновете на книгата му ден преди концерта на Godsmack в София

снимка: Антон Кръстев

Събитието бе посветено на автобиографията на популярния рок певец – „Пътищата, които избираме”!

Няколко месеца след като на българския пазар се появи „Пътищата, които избираме“ – автобиографията на фронтмена на култовата група Godsmack Съли Ерна – почитателите на книгата имаха възможност да се срещнат с човека, който определя България за свой втори дом!

снимка: Антон Кръстев

На 29 март 2019 г. от 18:00 ч. в столичния клуб „Терминал 1”, ден преди концерта на Godsmack в „Арена Армеец”, издателство „Сиела” организира специално събитие, на което музикантът представи българското издание и ще раздаде автографи.

По този начин издателството стартира нова своя инициатива –  „Сiela Unplugged”, която ще включва тематични вечери, обединяващи литературата с киното, музиката и театъра и доказващи, че домът е там, където са книгите.

снимка: Антон Кръстев

„Пътищата, които избираме“ беше представена от нейния преводач – популярния журналист и радио водещ Елена Розберг, а Съли поздрави феновете на книгата и подчерта, че всеки път, когато е в България, се чувства на място! С усмивка той подписа абсолютно всяко копие на мемоарите си с персонален поздрав към притежателя им.

В края на вечерта 150 души си тръгнаха щастливи от клуб „Терминал 1“ в очакване на концерта на следващия ден!

снимка: Димитър Алексов

В своята необикновена и болезнено откровена автобиография Съли Ерна разказва за трудния път към славата, пълните зали и платинените албуми.

снимка: Димитър Алексов

Той описва живота си преди Godsmack и пътя, който е трябвало да измине, за да се измъкне от един свят на насилие, наркотици, престъпност и алкохол. Тази книга е разказът на човек, правил много грешки през живота си – някои от които почти фатални.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.