„Различните деца на България“ ни кани на благотворителен базар „Да играем ЗАЕДНО“ тази събота пред НДК

5/5

Проектът „Различните деца на България“ организира специален предколеден благотворителен базар „Да играем ЗАЕДНО“ тази събота, 5 декември, между 10:00 и 16:00 часа пред НДК. Всички средства, събрани по време на събитието, ще бъдат изразходени за закупуването на комбинирана въртележка, която е пригодена за игра на деца в инвалидни колички.

Благотоврителното изложение е част от кампанията на „Различните деца на България“ със заглавие „Да играем ЗАЕДНО“, която стартира през 2019 г. и има за цел да осигури достъпна среда на деца с увреждания, които да се включват безпроблемно в игрите с останалите деца на площадката. До момента благотворителната инициатива е осигурила 11 специализирани люлки в София и страната. Комбинираната въртележка, за която ще се набират средства по време на благотворителния базар, е втората по рода си у нас и ще бъде монтирана в парк „Възраждане“ в София, като вече са подадени всички необходими заявления и документи към тях.

Организаторите от проект „Различните деца на България“ и техните приятели от арт инициативата „Продължаваме“ канят тази събота всяко дете, което желае да помогне, да остави своя рисунка в подкрепа на своите различни връстници на благотворителния базар пред НДК. Всички малки творци, без огранизчение във възрастта, са свободни сами да изберат темата и формата на своята рисунка, като единственото изискване към тях е да оставят на рисунките си име, фамилия и навършени години. За целта на събитието ще има поставена кутия с логото „Продължаваме“, в която всеки може да остави своето произведение. За подробности къде могат да се пращат рисунките пишете на имейл [email protected]

Заповядайте пред НДК тази събота, за да помогнем с малки усилия на голямата кауза на „Различните деца на България“, и за да могат всички деца да играят ЗАЕДНО!

Дарения се приемат и по банкова сметка:

Райфайзенбанк България
IBAN: BG29RZBB91551011000771
BIC: RZBBBGSF
Титуляр: ВИПС ФОР КИДС СДРУЖЕНИЕ
Основание за плащане: Дарение за каузата Да играем заедно

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp