Ratio представя: Живот на фокус

5/5

Интересувате ли се от фотография? А знаете ли колко специфични са различните видове фотография? Ако сте заинтригувани от снимането на диви животни, тази вечер в кино Cabana можете да научите доста любопитни факти и идеи по темата от топ профиционалисти в областта.

Как се снимат диви животни? Къде можем да ги открием? Какви умения и техника са ни необходими, за да направим (истински) дорби кадри? Каква е разликата при снимането на сухоземни животни и на птици? Тези и още куп въпроси, свързани с фотографията на диви животни, ще разискват натуралистът Ивайло Зафиров и асистентът в Националния природонаучен музей – БАН Асен Игнатов по време на събитието Ratio представя: Живот на фокус. Сред темите, на които двамата фотографи ще обърнат внимание са още каква е основната разлика между макрофотографията и другите видове фотография, какво е необходимо, за да започнете или да продължите да се занимавате с макрофотография, както и някои интересни идеи за яки кадри на диви животни.

Ако искате да научите как фотографията на диви животни е едновременно предизвикателство и сливане с природата, идете тази вечер в 19:00 часа в кино Cabana и няма да съжалявате.

Повече за ивента с вход свободен ще научите в сайта на Ratio.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp