„Просто Спас” и Стен Дамянов ви канят на купон

Запознайте се с легендарния комиксов герой на 27 септември!

След като белият заек с около 70 000 последователи във Фейсбук излезе от социалните мрежи и оживя и на хартия с нова вълнуваща история, е време „Просто Спас” от Стен Дамянов да завилнее и из софийските улици.

По случая той има специално съобщение до всички свои приятели:

„Скъпи гадове, минаха три години от съществуването ми в мрежата. Крайно време беше зъбливият ми автор да реши да разкаже моя история в повече от една страница. „Творбата” проследява една крива история с мен, Куме и досадния ни малоумен приятел-тeпeгьоз Бори, и ще бъде представена на 27 септември 2018 г. от  19:30 ч. в „Терминал 1” (ул. Ангел Кънчев” 1).

Заповядайте на нашето дългоухо парти, където ще посрещнем един чаровен създател и едно кисело творение.

Ще проверим може ли да оживее Спас из окопите на ул. „Граф Игнатиев, какво най-много го вбесява, както и дали Стен Дамянов е преодолял легендарната си сценична треска.

Стен Дамянов

Ще поканим и някои стари познайници, ще се посмеем здраво с приключенията на героите и ще раздаваме четирилистни детелини.

Очакваме ви! Входът е свободен, а вратите се отварят от 19:00 ч.

В първото книжно издание на „Просто Спас” Спас отдавна е оставил зад себе си хубавите детски времена на невинни игри и забавления. Един ден обаче миналото го вика при себе си – стар приятел има нужда от помощ.

Откъс от “Просто Спас”

За беда точно този приятел е твърдо уверен, че има на своя страна Бог, Националната лотария и четирилистните детелини. Все неща, които могат да вбесят Спас до крайност. А на всичкото отгоре му предстои да преживее кошмарна нощ, в която животът му постоянно ще виси на косъм.

Спас ще има нужда от всяка възможна помощ. Дори да не вярва в нищо. Защото страшни неща могат да се случат в гората.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.