Пролет 2022 е с вкус на лакриц от Lakrids by Bülow

5/5

Пригответе се за нови вкусови предизвикателства от Lakrids by Bülow! Сладък лакриц с морска сол и дулсе де лече шоколад и солен лакриц с банан и бял шоколад са новите попълнения в богата вкусова палитра на датския бранд за безглутенови бонбони от гурме лакриц, които пленяват с пищната си сладост от първата хапка.

Посрещаме пролетта с новите вкусове на Lakrids by Bülow, които провокират сетивата и ни канят да се впуснем в сладко изкушение през новия сезон. Вдъхновени от предстоящите великденски празници, с цветовете си двата лимитирани вкуса за пролет 2022 напомнят черупката на яйце и идват в специални кутии с яйцевидни форми.

снимка: Lakrids by Bülow

Crispy Caramel е перфектният сладко-солен нюанс на свежия пролетен ден. Всеки хрупкав бонбон, обсипан с малки сребърни точици, е впечатляваща амалгама от мек лакриц, топящ се в устата дулсе де лече шоколад и щипка суров лакриц на прах, който нежно гъделичка сетивата. За един истински брилянтен финал от Lakrids by Bülow са добавили и фина морска сол, която да направи вкусовото ви изживяване абсолютно неповторимо.

С лимитирания Twisted Banana пък датският гурме лакриц бранд ви кани да се насладите максимално на уникалния вкус на сладък банан в комбинация със солен лакриц и нежен бял шоколад, като за още повече разкош цялото това удоволствие е поръсено със суров лакриц на прах – неустоимо предложение за финия ви вкус, не мислите ли?

снимка: Lakrids by Bülow

За радост на любителите на чистия сладък и солен лакриц, у нас вече са налични още два уникални вкуса. Сочният лакриц с червени плодове, който е приготвен по специалната рецепта на Йохан Бюлоу за т.нар. американски лакриц ще ви смае с уникалния си и балансиран вкус, докато сладкият лакриц с пресни люти чушки хабанеро ще ви провокира, издигайки ви на едно по-различно и предизвикателно ниво.

снимка: Lakrids by Bülow

Всяко от тези лакрицови вълшебства можете да дегустирате на място в магазина на Lakrids by Bülow в The Mall (ниво 0), където до края на април можете да се възползвате и от промоционални black box предложения със зимни вкусове.

Подарете си това уникално вкусово изживяване и се отпуснете удобно в мекия вкус на датския лакриц от Lakrids by Bülow. Вижте повече и поръчайте новите варианти онлайн тук.

снимка: Lakrids by Bülow
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp