Предизвикай себе си (или приятел) с тези карти за пътешественици!

Пътешествията стават още по-вълнуващи с щипка предизвикателство… или още по-добре – с карта с предизвикателство. Изтегли си една от 60-те карти от тестето “Предизвикателства за пътешественици” и изпълни описаното на нея. Гарантирано ще се прибереш с истории за разказване и спомени за дълго.

Сред възможните карти, които могат да ти се паднат, са:

1. Приеми следващото откачено предложение, на което по принцип би казал “не”. Вземи в себе си тази карта и я върни в тестето чак когато изпълниш предизвикателството. +1 точка: в продължение на седмица казвай “да” на всяко предложение, което получиш.

2.

3. Тази година празнувай рождения си ден различно. В чужбина. Във влак. На плаж. На планински връх. На лодка. В манастир. +1 точка: ако си с непознати.

4.

5. Практикувай “йокота” (gökotta) – шведската традиция да станеш преди изгрев, за да чуеш първите песни на птиците. Избери парк или гора. Навий таймера на телефона си за 10 минути, затвори очи и слушай звуците на природата.

6.

7. Изкъпи се във водопад. Езеро. Река. Под дъжда. +1 точка: без дрехи.

8. Закусвай вкъщи. Обядвай на 300 км. Вечеряй в чужбина. +10 точки: ако си на друг континент.

9.

10. Организирай тематичен пикник. Пийник, ако е само с пиене. Всичко да е в един цвят. Ястия от различни държави. С настолни игри. +1 точка: ако мравки ви изнесат храната без да забележите.

Изтегли карта. Изпълни предизвикателство. Снимай изпълненото предизвикателство. Сподели.

Правилата са прости:

1. Изтегли си карта и изпълни предизвикателството. За всяко изпълнено предизвикателство си запиши една точка. Някои карти ти дават шанс да спечелиш бонус точки.

ИЛИ

2. Дай карта на приятел, която той/тя има право да върне чак след като изпълни предизвикателството на нея.

Втората сряда: Избери си дружка. Вечеряйте заедно на ново място всяка втора сряда на месеца в продължение на година. Редувайте се да избирате локацията.

Не забравяй да изпращаш снимки от изпълнени предизвикателства на фейсбук страницата на 203 предизвикателства за пътешественици.

Картите са последният проект на най-големия портал за туризъм в България, NasamNatam.com, и са общ проект на Nеw Web Ltd и Orange Books.

От авторите на книгата “203 предизвикателства за пътешественици”, където ще откриеш още много идеи!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.