Предизвикай себе си (или приятел) с тези карти за пътешественици!

Пътешествията стават още по-вълнуващи с щипка предизвикателство… или още по-добре – с карта с предизвикателство. Изтегли си една от 60-те карти от тестето „Предизвикателства за пътешественици“ и изпълни описаното на нея. Гарантирано ще се прибереш с истории за разказване и спомени за дълго.

Сред възможните карти, които могат да ти се паднат, са:

1. Приеми следващото откачено предложение, на което по принцип би казал “не”. Вземи в себе си тази карта и я върни в тестето чак когато изпълниш предизвикателството. +1 точка: в продължение на седмица казвай “да” на всяко предложение, което получиш.

2.

3. Тази година празнувай рождения си ден различно. В чужбина. Във влак. На плаж. На планински връх. На лодка. В манастир. +1 точка: ако си с непознати.

4.

5. Практикувай “йокота” (gökotta) – шведската традиция да станеш преди изгрев, за да чуеш първите песни на птиците. Избери парк или гора. Навий таймера на телефона си за 10 минути, затвори очи и слушай звуците на природата.

6.

7. Изкъпи се във водопад. Езеро. Река. Под дъжда. +1 точка: без дрехи.

8. Закусвай вкъщи. Обядвай на 300 км. Вечеряй в чужбина. +10 точки: ако си на друг континент.

9.

10. Организирай тематичен пикник. Пийник, ако е само с пиене. Всичко да е в един цвят. Ястия от различни държави. С настолни игри. +1 точка: ако мравки ви изнесат храната без да забележите.

Изтегли карта. Изпълни предизвикателство. Снимай изпълненото предизвикателство. Сподели.

Правилата са прости:

1. Изтегли си карта и изпълни предизвикателството. За всяко изпълнено предизвикателство си запиши една точка. Някои карти ти дават шанс да спечелиш бонус точки.

ИЛИ

2. Дай карта на приятел, която той/тя има право да върне чак след като изпълни предизвикателството на нея.

Втората сряда: Избери си дружка. Вечеряйте заедно на ново място всяка втора сряда на месеца в продължение на година. Редувайте се да избирате локацията.

Не забравяй да изпращаш снимки от изпълнени предизвикателства на фейсбук страницата на 203 предизвикателства за пътешественици.

Картите са последният проект на най-големия портал за туризъм в България, NasamNatam.com, и са общ проект на Nеw Web Ltd и Orange Books.

От авторите на книгата “203 предизвикателства за пътешественици”, където ще откриеш още много идеи!

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.