Празничната колекция на Pandora – перфектният подарък за всички, които обичаш!

Весело празнично настроение в навечерието на Коледа с новата Празнична колекция на Pandora, вдъхновена от магията на звездното нощно небе!

Новата Празнична колекция на Pandora е обвита в прелестнoто синьо на нощното небе и е извисена от блясъка на ярко искрящите кристали, които мигновено извикват усещането за шарматна магия, удивителни чудеса и носталгични нотки. Стилните бижута в нейните подколекции „Безкрайна елегантност“ и „Свещена сила“ – нежни ангелски криле, падащи звезди и множество сияйни детайли – ни напомнят колко важно е нашето място във Вселената.

Създадени с идеята за най-различни комбинации и съчетания, съвършено прилягащите едно с друго бижута от „Безкрайна елегантност“ и „Свещена сила“ са идеалният коледен подарък за всички, които обичаш!

Напълно в тона на задаващите се празници и тематичния небесен възглас, тази зима Pandora представя и своята изцяло издържана в стерлингово сребърно колекция Pandora зодии. Астрологичните символи, които идват под формата на любимите ти Pandora талисмани, се допълват идеално с предложенията в Празничната колекция за 2019 г.

Актуалният дизайн и новият специален начин на поставяне на кристалите в Празничната колекция на Pandora допълнително подчертават сияйния им блясък и придават аритократичен завършек на уникалната ти визия. Използвай бижутата от Pandora зодии и Празничната колекция, за да засвидетелстваш любовта и всеотдайността си към тези, които обичаш, поднасяйки им перфектният подарък за Коледа.

За всички, които обичаш – pandora.net