Потопете се в света на емоциите с колекция Feelings на UNOde50 за лято 2023

5/5

Изпепеляваща любов, нестихващо любопитство, искрена благодарност и вътрешна сигурност от това да се чувстваш закрилян – все силни и положителни емоции, чиято еволюция е основното вдъхновение зад Feelings на UNOde50. Всяко ръчно изработено бижу в новата колекция на испанския бранд за лято 2023 разкрива шеметна палитра от непрестанно развиващи и променящи се чувства, които еволюират в различни етапи от нашия живот.

снимка: UNOde50

През 2023 г. испанският дизайнер и основател на UNOde50 Хосе Азулай и неговият екип от майстори бижутери обръщат специално внимание на необятните чувства, които бушуват в ума и душата ни всяка минута. Новата колекция на бранда за пролет-лято 2023 разкрива впечатляваща палитра от завладяващи емоции във всяко ръчно изработено бижу, като акцентът пада върху красотата на ярката любов, пленяващото чувство на любопитство, самоотвержената благодарност за всичко, което притежаваме и сме и върху вдъхващото самоувереност чувство, че сме закриляни. А освен израз на стихийни емоции, моделите на UNOde50 са огледало и на непокорния, буен и променящ се във времето характер на всеки, който се осмели да изрази себе си и ярката си индивидуалност чрез бижутата на марката.

снимка: UNOde50

Да обичаш и да бъдеш обичан са две от най-силните, сладки и изпепеляващи чувства, които рано или късно връхлитат в живота на всеки. Именно любовта и болката, която понякога изпитваме, защото обичаме безрезервно и истински, са претворени по специален начин в новите колиета гривни, обеци и пръстени в подколекция Loved. За да покаже амбивалентния характер на любовта, Азулай красноречиво използва извит под формата на сърце пирон, който може да бъде комбиниран с естетвена телешка кожа, да е със сребърно или с 18К златно покритие.

снимка: UNOde50

Друго съпътстващо човека през целия му живот чувство е любопитството – желанието да научаваме, опитваме и усещаме нещо ново всеки ден. А също и да преоткриваме себе си и да тестваме собствените си граници чрез непознатото, новото и необятното. Тази незадоволима емоция от любопитството, което е пътеводна светлина за нас всеки ден, е изразена недвусмислено в бляскавите кристали, които използват специалист ювелирите на UNOde50 в подколекция Curious.

снимка: UNOde50

Всичко това, смятат Хосе Азулай и колегите му в Мадрид, трябва да ценим високо и да сме благодарни всеки ден, че го изпитваме. Именно тази благодарност за позитивното и за малките неща в живота е изразена в моделите от подколекция Grateful, чийто акцент са овалните форми и цветните ръчно изработени кристали и перли в комбинация с естествена телешка кожа.

снимка: UNOde50

За финал на новата си колекция от UNOde50 се спират на даващото сила и увереност чувство, че сме закриляни, което е пресъздадено майсторски чрез подколекция Protected. Основните елементи тук са кръстът, сърцето и „Хамса“, които се срещат под формата на колиета, обеци, гривни и висулки с фин бледосин кристал за акцент в центъра. А цялостното усещане на всеки от моделите е точно това, което изпитваме в моменти на закрила – за баланс, любов към себе си и позитивна нагласа за справяне с всяко предизвикателство.

снимка: UNOde50

Ще откриете бижутата от колекция Feelings в бутик UNOde50, в магазини SiLVER COURT и онлайн на silvercourt.bg

снимка: UNOde50
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp