Полет на самолет по време на ужасна буря

Пътникът в самолета на полет до Бризбейн е успял да заснеме страшни моменти на стотици гръмотевици и светкавици, които ударили крилото на самолета, с който той пътувал. Карселдин в Twitter заедно с видеото е написал и че “моли някой да му напомни никога повече да не пътува през нощта към Бризбейн посред декември”.

<blockquote class=”twitter-tweet” lang=”en”><p lang=”und” dir=”ltr”><a href=”https://twitter.com/hashtag/bnestorm?src=hash”>#bnestorm</a> <a href=”https://twitter.com/hashtag/bneweather?src=hash”>#bneweather</a> <a href=”https://twitter.com/hashtag/misseditbythatmuch?src=hash”>#misseditbythatmuch</a> <a href=”https://t.co/QdNp6bpkA4″>pic.twitter.com/QdNp6bpkA4</a></p>&mdash; Lee Carseldine (@leeca_77) <a href=”https://twitter.com/leeca_77/status/668739972099215360″>November 23, 2015</a></blockquote>
<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Записът показва светкавици като преминват до самолета, и по този начин осветяват нощното небе. Самолетът е успял безопасно да се приземи на крайното си местоназначение.

Австралийския портал Courier Mail съобщи, че в понеделник вечер части от Австралия са ударени от силна буря, и само за една нощ са били забелязани дори 28 000 светкавици, от които най-много са били видени в Бризбейн.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.