Покажете любовта си с Pandora на Свети Валентин (и не само!)

5/5

Този Свети Валентин изразете любовта си с бижута Pandora и специалните им символики, вдъхновени изцяло от най-великото чувство на Земята – любовта!

През 2022 г. креативните директори на Pandora Filippo Ficarelli и Francesco Terzo черпят вдъхновение от универсалния език на любовта, който всички говорим. Затова освен добре известното сърце, което е претворено в талисманите „Пламенна любов“ и „Вселена от любов“ и е основен елемент в пръстените „Сърце на принцеса“ и „Мечтана любов“, сред символите на новата колекция са още катинарчетата с ключ.

Те са инспирирани от катинарите, които влюбените двойки закачат по мостовете в емблематични градове по света, като знак за вечната и заключена в сърцата им любов. Чрез новия иконичен талисман „Да запазим любовта си“, който идва в 3 различни вида – изцяло сребърен, с 14К розово и 14К жълто златно покритие – поднасяте едновременно красиво бижу и недвусмислено послание на своята любима. Интересното в този модел е, че катинарчетата действително се отварят с фините си малки ключета, а самите ключета пък могат да се носят отделно и като нежна висулка на шията – факт, който прави подаръкът още по-практичен.

Към тях добавяме и новата гривна „Стрелата на Купидон“ с тематичния за празника талисман „Ромео и Жулиета“, които тази година са с 14К покритие от жълто злато – за наистина специалните жени в живота ви.

В духа на романтиката, няма как да пропуснем и висящия талисман „Любовни писма“ под формата на пишеща машина, който е перфектен избор за по-романтично настроените дами. Такъв е и колието „Сърце на принцеса“, което можете да съчетаете в нежен комплект с обеци със същото название.

А ако пък вашето момиче е (не)пораснал фен на Дисни, то гривната „Моя сладка Мини“ и талисманите „Вълнуваща целувка“ и „Аз и ти завинаги“ от серията DisneyxPandora са идеалното решение.

На последно място, но не и по важност, споменаваме талисманите от новата колекция, които носят едновременно послание и пожелание – „Отключи любовта“, „Духовна сила“, „Хармония“, „Отключи късмета“ и др.

Бижутата в първата колекция на Pandora за 2022 г. са отражение на чистата любов, която изпитваме непрестанно – тази, която има специално място в нашето сърце, което е запазено за любимата, семейството и близките ни. Засвидетелствайте я с Pandora!

Вижте повече на pandora.net

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp