Подари любов с Pandora през 2020 година!

5/5

2020-та е тук, а в зората на новата година и новото десетилитие посрещаме с широко отворени ръце цяло бляскаво съзвездие от нови стилни бижута Pandora, чрез които ще можеш да изразиш подобаващо ярката си индивидуалност през следващите месеци!

В атмосферата отдавна витае въодушевлението от радостта, породена от силното ти желание през новата година да разкажеш това, което те вълнува и да изразиш всичко, което си, да демонстрираш и реализираш бъдещите си цели и мечти и да ги споделиш със света. Затова Pandora се е погрижила за перфектния старт на новото ти десетилетие, като ти поднася разноцветна палитра от нови изящни бижута, с които неугасващата ти вътрешна светлина ще блести още по-силно и ще огрява всичко и всички около теб.

Започни годината с нещо позитивно и цветно, като теб самата – с микс от пръстени Pandora Любим месец. Цветовете провокират настроение и различни емоции, успокояват ни, зареждат ни, усмихнават ни. Издържани в познатата стилистика на Purely Pandora, пръстените от Pandora Любим месец с различни цветове камъни за всеки месец са актуални целогодишно и ти позволяват да ги сменяш и комбинираш според настроението – зелено, като цвета на очите ти, червено за любов или пък розово, защото е любимият ти цвят.

Знаем, че като всяка силна и независима жена, ти си щедра и се радваш както да получаваш, така и да поднасяш подаръци на хората около теб. Затова, по повод новото начало, сподели любовта си към света и отпразнувай женското приятелство със силните жени в твоя живот, които са винаги до теб – майка ти, сестра ти, най-добрите ти приятелки. Също като теб и те се чувстват перфектно в собствената си кожа и демонстрират своята сила и вътрешна красота всеки ден, а това, само по себе си, е повод, който да отпразнувате. Зарадвай ги с талисмани, висулки, обици и пръстени „Сърце на принцеса“, които впечатляват с нестандартната си форми на ръчно нарисувани асиметрични сърца, олицетворяващи несъвършената, неподправена, истинска любов.

Не пропускай да отпразнуваш и любовта към любимия човек с изтънчен чифт класически обеци във формата на сърце или пък с талсимана „Неразделни“, който е лично напомняне за обещанието, което двамата сте си дали – да се обичате и да сте заедно. Един от най-подходящите начини да отбележиш Свети Валентин пък са прелестните нови талсимани във формата на сърца в Pandora Reflexions, които са обсипани с нежни кристали от едната страна и са балансирани с изчистен дизайн от другата. А за допълнително настроение можеш да миксираш новите талисмани Pandora Reflexions от стерлингово сребро с тези в Pandora Rose – перфектният (ти) подарък за 14 февруари!

И на последно място, – но не и по важност – демонстраирай любовта към самата себе си всеки ден, всеки час и всяка минута!

За всички, които обичаш: pandora.net

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp