Писмо до Дядо Коледа

Аз съм Пешко и съм на 5 годинки 🙂

“Бате ми каза, че съм бил много послушен през годината и каквото си пожелая, това ще ми донесе Дядо Коледа. Затова написах писмо.

Аз през изминалата година почти не съм правил бели. Един път счупих огледалото в банята с един метален меч, който тати ми купи, а мама не ми даваше да докосвам вътре в къщата. И ме наказаха.

Откъснах няколко мустака на котката, защото бяха прекалено дълги и реших, че ѝ пречат. А и постоянно обикаляше стаите с някакви висящи неща по тях. Отделно счупих на мама един ток от обувка. Сигурно се питате как така? Ами, трябваше да я спася от една буболечка. Да не мислите, че е лесно с тънко токче да уцелиш лазеща буболечка?! Тя пък ме наказа…

Един път без да искам, докато стоях в колата, а мама търсеше в магазина витамини за мен, натиснах едно копче, което беше между предните две седалки и колата странно как тръгна без шофьор. И мама като супермен на токчета долетя за секунди, за да ме спаси. И ме спаси. Само не разбрах защо ме наказаха.

Бях гледал една реклама, в която пуснаха един телефон в чаша с вода. И на телефона нищо му нямаше. Реших и аз да опитам, но странно защо телефонът малко се повреди. И… ме наказаха.

Един път тати ми даде ключа от колата, защото аз много исках, пък той обича да ме глези. Мама беше поръчала спешно да купим месо за вечеря (а той нямаше време с мен да се занимава и да ме убеждава, че ключа не е за мен), защото очаквахме гости, а тя нямаше много време, за да го приготви. И когато отидохме в магазина, тате ме остави да се разхождам, докато той търси месо. Аз разглеждах бонбонки, кексчета, разни детски витамини, играчки и куп други неща. На излизане платихме и си тръгнахме. Когато стигнахме при колата, се оказа, че ключа го няма. Тати ме пита къде е, но как да му отговоря като аз толкова рафтове и бонбони обиколих, че…

И сигурно вече се досещате, че мама пак ме наказа, защото месото не стигна навреме до вкъщи.

Доста други бели направих, но все малки като тези, които ви споделих.

Скъпи Дядо Коледа, тази година много слушах и затова съм направил списък с нещата, които са ми необходими. Всъщност, аз не съм важен, предпочитам подаръци за мама, тати и бати. Нови токчета за мама, огледало за банята, и нов телефон за бате. Нова кола на тати (нека е подарък, защото старата е с кредит), за да ми подари ключовете от старата. Три мустака за котето.

Ако все пак се чудиш какво да ми донесеш… искам шоколади за цялата 2018, за да не карам тате да ми купува всеки ден, а мама – след хиляди обещания. Може и бонбонки. И един камион пълен с дъвки и колички.“

Това е от мен.

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.