Печелете пари като споделяте мнението си – лесно е!

5/5

Последните години хората имат голямо желание тяхното мнение да се чуе от някой –  било то чрез  протести,  петиции или просто с писане по форуми и социални мрежи, записване на клипове и какво ли още не. 

Доскоро всичко това оставаше ,,глас в пустиня’’. Отскоро обаче  има платформа YouGov, която има за цел да прави реални социологически проучвания сред хората за тяхното мнение. Информацията се предоставя на правителства, компании или други заинтересовани страни, които… е, могат да променят нещо. 

Най-хубавото тук  е, че за всяко проучване вие печелите точки, които можете да конвертирате в пари. А какъв по-добър стимул някой да ви плаща, за да споделите мнението си?

Какво ли ще ви питат, питате се вие? В началото си мислех, че въпросите ще са твърде лични, защото така или иначе информацията за хората може да се събере онлайн по други канали, и вероятно искат да съберат нестандартна информация но… оказаха се приятни и дори забавни въпроси. Например – ползвате ли застраховка и каква, смяташ ли, че милиардерите трябва да плащат повече данъци и дори – какво мислиш за слагането на ананас в пицата… Е,  за последното мисля, че в Италия няма да зададат този въпрос, ако не искат да предизвикат война. Така де, ананас в пица е равносилно на богохулство. Ако пък смятате, че не е така – можете да споделите мнението си и да спечелите пари от това. 

Ако и вие искате да се включите в играта на въпроси и отговори срещу заплащане, просто кликнете на този линк, регистрирайте се (за което също ще получите точки) и чакайте проучванията да започнат. 

Това е нашият подарък за 2022 за вас.

Photo by Bruno Gomiero on Unsplash
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp