PAWs се обединиха!

За няколкостотин приятели на животните в София миналата събота, 9 февруари, мина под надслов „PAWs united“  – благотворителен базар за спасяването на фермата Pazardjik Animal Welfare в столичния бар Flip Flop.

Събитието, чийто медиен партньор бе www.trio.bg,  беше посетено от редица приятели на четириногите, между които и популярни в културната общественост лица като актрисата Катерина Евро и актьорът и режисьор Ники Илиев.

Всички тези хора с големи сърца и желание да помогнат за спасяването на единствената работеща институция в помощ на бездомни животни в Пазарджик, които посетиха събитието PAWs united – благотворителен базар за спасяването на фермата Pazardjik Animal Welfare в бар Flip Flop допринесоха за приятелската атмосфера и положителните емоции през целия ден.

Всеки дошъл на събитието си тръгваше с широка усмивка и полезни покупки както за домашния си любимец, така и за себе си – аксесоари за животни и за хора от бранда с мисия Ador Barador – шалчета с мисия и страхотните ръчно изработени сувенири от дамите на Pazardjik Animal Welfare.

За това да бъде по-сладък денят за всички се бе погрижила Lili is baking, която бе осигурила огромно количество домашно приготвени мъфини, кексове, бонбони и други сладкиши.

Домакините от Flip Flop поддържаха доброто настроение с подходящ музикален фон и приятни (без)алкохолни напитки, а фотографите и любители на животните Цветан Пенчев и Роси Босяцка заснеха емоционални и забавни кадри от благотворителния ивент.

Всички събрани по време на благотворителния базар средства отиват директно за фермата в Пазарджик, която е дом на близо 70 кучета и една котка (която е пазачът на фермата!). Всеки желаещ да им отиде на гости е повече от добре дошъл и ще бъде посрещнат подобаващо. Повече информация как бихте могли да ги намерите или помогнете на Pazardjik Animal Welfare можете да откриете тук!

фотографи: Цветан Пенчев и Роси Босяцка 

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.