Първите лъчи на пролет 2020 ни огряват с подколекция Japan на UNOde50

След като представи последната си подколекция за 2019 г. – „My Squad“, вдъхновена от природата и новото начало – през 2020 г. испанският бижутериен бранд UNOde50 ни повежда на авангардно пътешествие в Далечния Изток! Новата колекция „Asia“ е своебразна покана да се впуснем в (не)познатия, изпълнен с множество мистика за европееца живот на разноликия и шарен азиатски континент.

За първи път в историята на бранда една колекция се разделя на цели 7 подколекции, като през пролет-лято 2020 UNOde50 ще представи цели 5 от тях. Първата подколекция, която дебютира в целия свят във втората половина на ноември тази година, е „Japan“ и както подсказва името й, е изцяло вдъхновена от Страната на изгряващото слънце и първите слънчеви лъчи, които ни огряват сутрин. Идеята е отчетливо изразена в елементите на избработка, които напомнят слънчеви лъчи, а кристалите Swarovski, с които са покрити, придават бляскав завършек, подобно на нежно пробягващ слънчев лъч по кожата.

Подколекция „Japan“ представя общо 35 модела бижута, сред които са 9 пръстена, 9 модела обеци, 7 модела гривни и 10 впечатляващи колиета. Материалите, използвани за избработката им, са специална сплав самак, сребърно и златно покритие и кристали Swarovski, на които марката залага за пореден път.

С колекция „Asia“ дизайнерът Хосе Азулай и екипът му в UNOde50 ни подтикват да опознаем дълголетните традиции на Азия, скъсявайки дистанцията между контитнетите и преливайки от една култура в друга с подчертана елегантност и стил.

Провокативни, мистични и предизвикващи интерес от пръв поглед, бижутата в колекция „Asia“ на UNOde50 ни приканват да се впуснем в необятния свят на изпъстрения с цвят континент, който крие безброй изумителни места, омагьосващи мигновено своите посетители с поразителните си природни гледки и многовековна история.