Pandora влиза в колаборация с Marvel

5/5

Любими супергерои оживяват под формата на бижута в новата съвместна колекция MarvelxPandora, за да ни напомнят, че трябва да се борим за това, в което вярваме всеки ден!

От февруари 2022 г. Железният човек, Хълк, Тор, Черната вдовица и Капитан Америка се събират отново под формата на уникални сребърни талисмани върху тематична гривна Pandora Moments „Отмъстителите“ в новата съвместна колекция на Pandora и Marvel! Най-големият бижутериен бранд в света и гигантът във вселената на супергероите Marvel ни повеждат на шеметно приключение с Отмъстителите, които са олицетворение на надеждата, справедливостта и силата да отстояваш и винаги да бъдеш себе си.

Затова талисманът „Железният човек“ символизира умението да прегърнем силните си страни и да ги използваме за добро, „Щитът на Капитан Америка“ е олицетворение на надеждата и на това да отстояваме принципите си, а „Чукът на Тор“ – на вътрешната сила, която често не намираме куража да разкрием пред самите себе си. „Черната пантера“ в знаковата си поза със сключени пред гърдите ръце пък е символ на отговорността и справедливостта, докато „Хълк“ е израз на многото страни на всеки от нас, които трябва да приемем първо пред себе си, а след това и да покажем на света.

За да бъде установен оптимален баланс, в MarvelxPandora откриваме също „Ръкавицата на Танос“ и „Камъните на безкрайността“ под формата на талисмани и пръстен с 14К златно покритие и ръчно изработени цветни кристали.

Изборът на герои и символики в съвместната колекция на Pandora и Marvel не е случаен. Точно Отмъстителите са тези, които ни напомнят, че истинският герой е сложен типаж, който има своите слабости и далеч не е перфектен. Макар и уязвим, като всички нас, той винаги намира куража и силата да се изправи и да отстоява своите принципи и ценности с гордо вдигната глава. Именно чрез своите слабости и чрез силата да се бори за това, в което вярва, истинският герой ни подтиква да покажем кои сме ние и какво мислим, чувстваме, харесваме или не приемаме. Да бъдем себе си без свян и без притеснения – философия, която Pandora поддържа от години.

Подобно на любимите ни супергерои, всяко от бижутата в колекция MarvelxPandora носи конкретно послание под формата на уникална гравюра. От „Find Your Power“ на Железния човек през „True to Yourself“ на Капитан Америка до „Actually, I Can“ на Черната вдовица, посланията, които колекцията изпраща са едновременно дълбоко вдъхновящи и мотивиращи.

На част от талисманите в MarvelxPandora пък са гравирани някои от най-емблематичните реплики на съответния супергерой, които са истинска наслада за феновете: Хълк носи надписа „Hulk Smash!“, а Черната пантера – „Wakanda Forever“. Материалите, които от Pandora са използвали за ръчно завършените бижута в тази супергеройска колекция, са стерлингово сребро с покритие от 14К жълто злато, ръчно поставен цветен емайл, кубични цирконии и ръчно изваяни цветни кристали.

Всеки истински герой се бори за по-добър свят, в който тържествуват справедливост, единство, равенство и честност. Именно това са ценните неща в живота, които ни обединяват, и които трябва да изразяваме и защитаваме непрестанно. Бъдете смели и отстоявайте себе си и това, в което вярвате всеки ден. А за повече кураж съберете Вашите герои в обектите на Pandora, магазини SiLVER COURT или онлайн.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp