Pandora обединява сили с UNICEF в подкрепа на детското творчество и образование

5/5

20 ноември е Световният ден на децата, който Pandora и UNICEF отбелязват чрез съвместната си кампания под надслов „Талисмани, които променят света“. Тази есен специалният талисман Pandora за UNICEF носи името „Нарисувай си мечта“ и е вдъхновен от творчеството на 200 деца по света.

За поредна година най-големият производител на бижута и UNICEF си партнират в името на развиването на творческия потенциал и осигуряването на качествено образование на редица деца по Земното кълбо. Този път в светлината на прожекторите е талисманът Pandora за UNICEF „Нарисувай си мечта“, който е своеобразен символ на несломимия дух на днешните деца и на техните мечти и надежди за един цветен свят, изпълнен с възможности за себеизразяване и качествено образование за всички.

Закачливият и цветен дизайн на талисмана „Нарисувай си мечта“ е вдъхновен от рисунките на 200 хлапета от семейството на Pandora от всички краища на света, на които била дадена задачата да нарисуват как си представят бъдещето. Сред мотивите в тези детски рисунки са преплетени темите за Космоса, природата, героите на бъдещето и свободата. Сред най-често срещаните елементи в творбите са пеперудите, крилата и  цветните моливи, които са претворени в дизайна на „Нарисувай си мечта“.

„Талисманите, които променят света“ дават възможност на почитателите на Pandora да изразят подкрепата си за младежите по света. За всеки талисман Pandora за UNICEF „Нарисувай си мечта “, продаден между 30 септември 2021 г. и 5 януари 2022 г., Pandora ще дари 15 евро на програмите на UNICEF, насочени към децата и младите хора, включително в области като образование, равенство между половете, осведоменост по отношение на правата, личностно развитие и гражданска ангажираност.

С тази инициатива Pandora подкрепя усилията на UNICEF да достигне до над 10 милиона деца и младежи по света, предоставяйки им възможности за образование, себеизразяване и намиране на работа в бъдеще. Вижте повече по темата тук.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp