Открий магията с колекция „Хари Потър“ на Pandora!

Тази есен Pandora представя колекция „Хари Потър“ в партньорство с Warner Bros. Consumer Products! Ръчно завършените бижута в „Хари Потър“ са изцяло вдъхновени от книгите и филмите за любимия на няколко поколения герой на Дж. К. Роулинг и неговите приключения в мистичния Хогуортс.

Новата колекция включва 11 талисмана и специална стерлингово сребърна твърда гривна „Златен Снич“, чиято закопчалка е под формата на любимия ти снич.

Добре познатите ти Хърмаяни Грейнджър, Рон Уизли и самият Хари Потър оживяват пред очите ти под формата пленителни сребърни талисмани, заедно с други емблематични символи от световноизвестните книги и филмите по тях –  Училището за магии и вълшебства Хогуортс с нeговите домове от стерлингово сребро и лимитираната висулка „Златен Снич“ в Pandora Shine. Към тях се присъдиняват също елфчето Доби, което държи всеизветния чорап на Хари Потър, и прочутият Хогуортс Експрес с акцент върху определени елементи с червен емайл.

Висящите стерлингово сребърни талисмани, носещи имената на четирите домове на Хогуортс, са издържани в цветове и детайли, които впечатляват и най-големите фенове на Хари Потър. Всеки от талисманите съдържа два диска. На първия виждаме символа на съответния дом – Грифиндор, Слидерин, Хафълпаф и Рейвънклоу, – заобиколен от подходящия цвят кристали, а между назъбените краища на втория, наподобяващи бойните стени на замък, са гравирани емблематични послания за всеки от домовете на Хогуортс.

Бранд и криейтив директорът на Pandora Stephen Fairchild обобщава за партньорството с Warner Bros. Consumer Products: „Хари Потър е донесъл безброй поводи за радост и вяра в магичното на няколко поколения, а много от феновете на Pandora от години питат за колекция, посветена на любимия им герой. Нашите бижута имат за цел да разказват личните истории на тези, които ги носят, а приятелството, любовта и смелостта, които са сред основните послания в историите за Хари Потър, са неделима част от светоусещането и на любителите на Pandora. За нас е огромно удоволствие, че тази колекция най-накрая е в магазините ни по целия свят.“

Колекцията „Хари Потър“ на Pandora е в България от 3 декември.

За всички, които обичаш – pandora.net