Новият роман на Стефана Белковска с премиера в столичния PM club

5/5

Година след публикуването на дебютната творба на писателката Стефана Белковска – „Чаках точно теб“, излиза и нейното продължение „Завинаги ти!

Излизането от печат на очакваното с нетърпение от феновете продължение на любовния роман „Чаках точно теб“ от известната блогърка Стефана Белковска ще бъде отбелязано с бляскава премиера в клуб PM в края на ноември. Интригуващата художествена история „Завинаги ти“ ни отвежда в прелестната Тоскана, където писателката ни среща отново с добре познатите герои – вече порасналата Анина, която е на път да се влюби в красив италиански художник и преуспяващия музикант Джейсън, на когото предстои сватба с известна актриса. Но какви изненади им е скроила този път съдбата и ще ги срещне ли отново някъде между пясъците на времето и пространството? Предстои да разберем съвсем скоро!

Официално „Завинаги ти“ ще бъде по книжарниците от 1 декември, но премиерата на романа е насрочена за 22 ноември (сряда) от 19:30 часа в столичния клуб PM (ул. „Позитано“, хотел „Рила“), където най-нетърпеливите (по)читатели на Белковска ще могат да закупят ексклузивно изданието, да се срещнат на живо с нея и да получат автограф.

Освен лъчезарната Белковска, в клуб PM ще ни очакват поп певицата Ирра Русева, Мис България Свят 2003 Райна Налджиева и футболистът и победител в Survivor България 2014 Ваня Джеферович, които ще прочетат специално подбрани от тях фрагменти от „Завинаги ти“. Водещи на събитието ще бъдат телевизионната водеща от Bulgaria ON AIR Константина Живова и писателят Димитър Калбуров. Всичко това ще бъде елегантно подплатено от звуците на акустичното изпълнение на певицата Вяра Атова и китариста Захари Борисов. Специални изненади очакват всички гости, а организаторите са планирали и игра с награди.

Вход свободен!

Повече за Стефана Белковска и книгите й можете да научите в нейния блог http://stefanabelkovska.blogspot.bg/, както и в официалната й фейсбук страница. За финал ви предлагаме трейлъра на дебютния й роман „Чаках точно теб“:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp