Новият роман на Деница Дилова с премиера в Dada Cultural Bar

Вторият роман на авторката на „Дневният живот на нощните пеперуди“ е провокативна и съблазнителна приказка за страстта.

След успеха на „Дневният живот на нощните пеперуди“ книгата победител сред 400 ръкописа в анонимния конкурс на „Сиела“ Деница Дилова се завръща с нов роман, провокативен прочит на страстта.

 „Безумецът от Таро“ трябва да излезе на пазара до края на март и този път нощната пеперуда на съвременната българска литература предлага на читателя разходка до ръба на света.

Съдия Надя Черняк – жена, впримчена в оковите на обществените порядки, очаквания и безупречната семейна репутация – е откъсната от света благодарение на Доминик, мистериозен парижанин, баск по произход, който се появява в живота ѝ с внезапността и силата на гръмотевична буря.

Любовта им е огнена игра, насилие над нежността и нежно насилие, страстен театър, чиято сцена са публични места в град, в който нищо не може да се скрие. Те остават невидими за човешките очи, но не и за една охранителна камера. Заслужава ли любовта да бъде спасена от пепелищата на един пламнал свят? И къде е  границата на лудостта в свят, в който властва безумието?

„Безумецът от Таро” е роман вихрушка. Притча за изневярата като спасение, за егоизма, за любовта и най-вече за изборите, пред които е поставен съвременният човек, разкъсван между професионалните очаквания, изискванията на осъдителното общество и собствените си желания.

Заповядайте в света на Безумецът от Таро“ на  4 април в DaDa Cultural Bar (ул. „Георги Бенковски“ 10, София). Разказвачи ще бъдат Любен Дилов, Захари Карабашлиев, а певицата Рут Колева ще ви пренесе някъде из записките на един… безумец.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.