Нов роман от Никълъс Спаркс излиза на български

5/5

Новата книга на Никълъс Спаркс – „Мечтатели“ (изд. „Ера“), е трогателна любовна история за смелостта да рискуваш всичко в името на една мечта… и за (не)възможността да оставиш миналото зад гърба си.

Колби Милс е предопределен за бляскава музикална кариера… докато разтърсваща трагедия не секва стремежите му. Сега той е начело на семейна ферма в Северна Каролина и понякога свири в бар, за да избяга от рутината.

Когато вижда Морган Лий, светът му изведнъж се преобръща. Съдбовната среща кара Колби да се замисли дали отговорността, с която се е нагърбил, трябва да управлява живота му завинаги.

Морган е дъщеря на заможни лекари, завършила престижен музикален колеж с амбицията да се премести в Нашвил и да се превърне в звезда. Колби и Морган се допълват в романтичен и музикален аспект както дори не са си мечтали.

Бевърли е на съвсем друг вид емоционално пътуване. Тя бяга от съпруг насилник и се опитва да създаде нов живот за сина си. Парите ѝ свършват, а опасността сякаш дебне иззад всеки ъгъл. Бевърли взима отчаяно решение, което ще постави под съмнение всичко, в което някога е вярвала.

Съдбата ще събере тримата в мрежа от променящи живота връзки, карайки всеки да се чуди дали мечтата за по-добър живот може някога да пребори тежестта на миналото…

Хроникьорът на човешката душа Никълъс Спаркс е ненадминат в умението си да разказва необикновените истории на обикновените хора. Той е автор на световни бестселъри, между които „Нощи в Роданте“, „С дъх на канела“, „Последна песен“, „Най-дългото пътуване“, „Всеки мой дъх“, „Виж ме“, „Желанието“ и много други.

„Мечтатели“ ще бъде по книжарниците от 15 ноември.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp