Mix & Match с новата колекция на Pandora за есен 2021!

5/5

Експериментираме смело и (пре)откриваме себе си с новата колекция на Pandora, която дава повече свобода от всякога!

Новият сезон започва с нова колекция на Pandora за есен 2021, а основният й акцент е нашата лична история. Можем да я разкажем чрез любимите си талисмани, които вече имаме възможност да носим не само на своите гривна и колие Pandora, но също и на дрехите, чантата, дори на ключодържателя си. Затова миксираме смело, пускаме креативността си на свобода и разчупваме статуквото, като съчетаваме талисманите си с новите бижута на най-големия бижутериен бранд в света. И тъй като съдбата обича смелите, наши верни съюзници през цялото време ще бъдат новите Pandora държачи от стерлингово сребро, с всеки от които ще преобразим любимата си чанта, рокля или панталон, като ги направим абсолютно индивидуални – точно, като нас!

снимка: Pandora

Като за начало се спираме на малък или голям Pandora държач за чанта, на който можем да добавим до 3 или 5 талисмана, които демонстрират на всички наоколо това, което обичаме. От готварството, през танците до фитнеса и разходките сред природата, хобитата ни могат да бъдат достояние на целия свят чрез новите талисмани „Обичам да готвя“, „Обичам да танцувам“, „Обичам да спортувам“ и „Сбъднато вълшебство“.

снимка: Pandora

Със сребърния Pandora държач „Любима“ можем да аранжираме както лятната си рокля, така и най-новите си дънки, които ще добият уникален дизайн след добавката на бляскавия Pandora държач под формата на сърце. За допълнителен разкош прибавяме и някое матово Pandora мурано в тъмнолилаво или тъмнозелено и ги съчетаваме с друг талисман от новата колекция, за да бъдем тотално тренди.

снимка: Pandora

Понеже това не е достатъчно, за да разкрием себе си в пълния си блясък, решаваме да използваме и сребърния Pandora ключодържател, на който да сложим още цели 3 талисмана.

снимка: Pandora

С цел да даде на почитателите си още опции да се развихрят и да стимулира творческото им мислене, Pandora създаде ръчно завършените обеци „За мига“, чийто класически изчистен дизайн в стерлингово сребро или Pandora Rose позволява да добавим до 3 талисмана на всяка обеца! И трите модела обеци „За мига“ се комбинират перфектно с новия Pandora О символ „Любима“, който този път е в Pandora Rose.

За перфектен завършек на свежия ни стайлинг можем да смесим успешно класиката с нестандартното чрез новата сребърна гривна „Неочаквана любов“, като добавим талисмани както на самата нея, така и на специалната й сърцевидна закопчалка, на която пасват идеално висулките от Pandora Moments.

снимка: Pandora

Всеки ден е различен, затова нека бъдем смели, като си позволим щастието да изразяваме чувствата и емоциите си спрямо моментното ни насторение, сменяйки както своите бижута, така и местата, на които ги носим.

Бъдете себе си на 100% с новата колекция на Pandora! За онлайн поръчки: silvercourt.bg

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp