Мистика, крими и любов се преплитат в романа „Преди изгрев слънце“ на Янислава Вълкова

Романът „Преди изгрев слънце“ на Янислава Вълкова е с препоръка от големия ни режисьр Стефан Командарев.

В романа „Преди изгрев слънце“ ще откриете една приключенска история. Действието се развива в днешни дни, а героите са съвременни млади хора. Той разказва за пътешествието на журналистката Велина към древно тракийско светилище, където група младежи с необичайни интереси празнуват Еньовден. Тя неусетно е въвлечена в рисковано приключение. Погълната от мистичните ритуали, Велина не допуска, че наблизо дебне убиец. Две ченгета тръгват по дирите на престъпника, но дали той няма да ги изпревари? Всички присъстващи са заподозрени, опасност дебне отвсякъде!

Идеята за написването на книгата възниква в съзнанието на авторката преди няколко години. Интересът ѝ е породен от магичната сила, която прави билките лековити точно в този ден от годината. Вълнуващо е да узнаеш легендата за Залмоксис и неговата практика да изцерява хората с песни и танци, както и вярата му в безсмъртието на душата.

Романът е пропит от мистика, крими, любов, добавена е и щипка еротика. Светът в който писателката ни пренася  е вълшебен и опасен, красив и страшен. Романът е завладяващ и динамичен. Не можеш да го оставиш, докато не разбереш как ще завърши приключението.  Това не е обикновена криминална история, а разказ за пътя на сърцата, за срещите, за разделите, за съдбата.

Препоръка да прочетем тази книга дава самият режисьор и сценарист Стефан Командарев, който на гърба на романа пише: ”Ето че и в България е възможно майсторско съчетание на съвременен реализъм, приключения, страсти, напрежение и зрелищен екшън. „Преди изгрев слънце” е роман- находка, който ще ви държи в прегръдките си от първата до последната страница!”.

Тази книга загатва, че ще се превърне в бестселър. Още преди следващия изгрев слънце…

Представянето пред читателите ще се състои на 28.11.2017г. в „Артикос“ на ул. „Неофит Рилски“ № 36 от 18.30ч. Целта на събитието е да се превърне в приятелски разговор между писателката и присъстващите, където свободно да се обсъдят темите, които ги вълнуват. Ще има изненада, свързана с новата книга на Янислава Вълкова, която се очаква да се появи след няколко месеца.

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.