Лятото започва с вкусотии от Hellmann’s

Сезонът на дългите дни, прекарани в компанията на страхотни приятели, ледени коктейли и вкусна храна, е официално открит.

Hellmann’s кани всички гладни почитатели на апетитните изкушения на първия си самостоятелен фууд фест на 15-ти и 16-ти юни между 10:00 и 22:00 часа в София.

Мястото е голямата поляна зад Национален музей „Земята и хората“, а компанията са най-добрите в столичния стрийт фууд, защото хубавата храна е за споделяне.

Уикендът започва с вкусотии и тематични коктейли, а вечерите ще пулсират от пулта на DJ Skill. На феста Hellmann’s ще ни провокира да опитаме неочаквани комбинации и вкусове, както и да се насладим на познатите сосове.

В неделя дори са отделили време и за тези, които обичат не само да си похапват, но и да приготвят храната сами – от 16:00 до 17:00 часа мястото зад престилката е резервирано за всички любители на стрийт фууд готвенето, които искат да покажат креативност и умения. Записванията за кулинарната битка ще стават на място.

На страната на вкуса застават партньорите на Hellmann’s от Skapto, Pizza Lab, 11 Meats, Street Chefs, BOOM Burgers, Urban Table, honu, Porchetta bar и Travel cocktails, които са подготвили най-апетитните комбинации със сосовете на Hellmann’s, за да ги споделят с истинските ценители на добрия вкус.

Идете гладни – за вкусна храна и за добро настроение.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.