Кристал – Епизод 4 с морска премиера във Варна този уикенд

След като през пролетта на 2019 г. естрадната дива Лили Иванова облече худи, а през зимата на същата година любимият ни Владо Пенев се появи с дизайнерски комбат панталон от вата, през 2020-та всички фенове на градската мода и удобното облекло бяхме притаили дъх в очакване каква нова яка изненада ще ни поднесат от Кристал. И ето, че през есента трепетното чакане приключи. Кристал – Епизод 3 бе факт, а лъчезарната усмивка под широките худита и брандирани с емблематичното К тениски на бранда този път бе свежата Джули Лепоева.

Джули Лепоева; снимка: Кристал

А след точно година се появи и новият Епизод 4 – в края на май 2021, и за лице на бранда този път от Кристал избраха не кого да е, а друг наш любимец от родния екран и театралните сцени: Юлиан Вергов. И в Епизод 4 от Кристал залагат на спортно-елегантния градски стил, олицетворен повече от успешно в тениска от органичен памук, шапки, удобен унисекс панталон и кимоно, за да допълните с индивидуалност удобния си градски силует. Както винаги брандът не допуска компромис с качеството и залага на лимитирано количество.

Юлиан Вергов; снимка: Кристал

Повече за новия Епизод 4 на Кристал можете да научите по време на събитието „Кристал PopUP Shop 2021“ тази събота, 12 юни, от 16:00 часа, тъй като Кристал гостува на лежерното Cubo на Рибарския плаж във Варна. Кристал ще представи лимитирани модели, специално създадени в колаборация с емблематичния за Варна клуб Cubo.

Джули Лепоева; снимка: Кристал

А ако случайно още не сте се убедили, че Кристал е градският бранд за качествено всекидневно облекло, с което гарантирано няма да останете незабелязани, хващайте пътя и отпрашвайте към Варна на мига или се запознайте в Instagram:@kristal.thebrand.

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO