Колекция „Magic Garden“ на Thomas Sabo за пролет-лято 2020 е тук!

Новата колекция на германския бижутериен бранд Thomas Sabo вече е в България! В празника на любовта новите впечатляващи модели на Thomas Sabo разцъфтяват с целия си блясък, предвкусвайки романтичното пролетно-лятно настроение, което ще ни завладее през идните месеци. И тази година Rita Ora е посланик на марката по целия свят, а шарматните бижута в колекция „Magic Garden“ за пролет-лято 2020 пленяват от пръв поглед.

Както подсказва и името на колекцията, цялата пищност и екзотика на Вълшебната лятна градина са в основата на всяко ръчно завършено бижу в „Magic Garden“. Акцентът този път е изцяло върху живота и красотата на несъвършеното – това, което пленява със своята различност и уникалност. Цялата тази енергия и цвят са предадени перфектно в поведението и визията на световноизвестната певица Rita Ora, която изпраща посланието си за чувствена женственост и горда демонстрация на самочувствие чрез бижутата в колекция „Magic Garden“ по целия свят.

В коментар за новата колекция на Thomas Sabo Rita Ora обобщава: „Пролетното пробуждане провокира желанието за нещо ново! Акцентите при бижутата на Thomas Sabo през следващите няколко месеца са блясъкът и женственото излъчване, вдъхновени от магията на Вълшебната лятна градина. Бъдете смели и си позволете щастието да бъдете себе си, изразявайки неповторимата си същност чрез бижутата, които носите. Стилът е перфектен тогава, когато отговаря напълно на вашата същност.“

С бляскавите си опалови ефекти и преливащи цветове в различни гами, всички модели в „Magic Garden“ са своеобразна ода за живота – пищно празненство в негова чест и възхвала. Сред бляскавите предложения в колекция пролет-лято 2020 на Thomas Sabo срещаме колибри, водни кончета, пеперуди, розови фламинги, змии, дървото на живота, крила и пера, които омагьосват на мига под формата на колиета, гривни, обеци, висулки и пръстени.

Едно от най-впечатляващите бижута в колекцията е висулката водно конче, чиито крила, обсипани с над 250 скъпоценни камъни и нежно преливащ седеф напомнят същински калейдоскоп. Друг изящен елемент са вдъхновените от свежестта на природата листа, които моментално пренасят в 60-те години на XX век. Знакови модели, които вече са запазена марка за Thomas Sabo, допълват цялата тази еклектика в нова визия – освен че сега бижутата от „Magic Stones“ са цветни и в унисон с предстоящите топли дни, обичаната от всички вълшебна котка се завръща в цяла нова серия. Любимите ни серии Rebel Tiger, Karma Beads и Charm Club също се радват на смайващо красиви нови модели, издържани изцяло в духа на Вълшебната лятна градина, а новите дамски и мъжки часовници придават грандиозен завършек на впечатляващата нова колекция на германския бранд.

Колаборацията на Thomas Sabo и Rita Ora продължава и през 2020 г. по установената линия „The Magic of the Jewelry“. Можете да откриете колекция „Magic Garden“ и новата мъжка серия на бранда в магазините на Thomas Sabo в Mall of Sofia и Paradise Center от 15 февруари.